Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό έθεσε σε κίνδυνο τετραμελή οικογένεια

09:42 1/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Aμεσο κίνδυνο διέτρεξε τετραμελής οικογένεια στη Λεμεσό όταν ξέσπασε πυρκαγιά στην οικία που διαμένει.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα σήμερα, εξερράγη φωτιά σε οικία στη Λεμεσό, εντός της οποίας βρισκόταν τετραμελής οικογένεια.

Oπως αναφέρεται, τρία από τα μέλη της οικογένειας κατάφεραν να βγουν έγκαιρα έξω από την οικία, ενώ το τέταρτο μέλος, μια γυναίκα η οποία βρισκόταν συνδεδεμένη με μηχάνημα αιμοκάθαρσης, εγκλωβίστηκε μέσα στο φλεγόμενο σπίτι.

Σημειώνεται ότι στη σκηνή μετέβησαν μέλη της

Αστυνομίας, όπου ένας αστυνομικός, αφού τοποθέτησε αλουμινένια σκάλα, ανέβηκε στον πρώτο όροφο της κατοικίας όπου σπάζοντας το παράθυρο, τράβηξε τη γυναίκα κοντά στο παράθυρο ούτως ώστε να αναπνέει καθαρό αέρα.

Ακολούθως, προστίθεται, μέλη της Πυροσβεστικής που είχαν φθάσει στη σκηνή, άρχισαν το έργο της πυρόσβεσης, ενώ βοήθησαν και στον απεγκλωβισμό της γυναίκας.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο αστυνομικός, η γυναίκα και ακόμη ένας ένοικος της οικίας, μεταφέρθηκαν στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού για εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις αρχικές εξετάσεις της Αστυνομίας, η φωτιά φαίνεται να οφείλεται σε βραχυκύκλωμα. Από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς η κουζίνα, ενώ λόγω των καπνών, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην υπόλοιπη οικία, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα