Ποντικοπαγίδες κατά μήκος της πράσινης γραμμής

16:24 21/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με τίτλο «Τοποθετήθηκαν ποντικοπαγίδες» η εφημερίδα Κίπρις γράφει σήμερα ότι λόγω του προβλήματος των συσσωρευμένων σκουπιδιών στην τ/κ πλευρά το ε/κ – όπως αναφέρει – Υπουργείο Υγείας έλαβε μέτρα κατά μήκος της γραμμής.

Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας φιλοξενείται φωτογραφία από σωρό σκουπιδιών που βρίσκεται στην τ/κ πλευρά μετά το οδόφραγμα της οδού Λήδρας, γράφοντας πως αυτή είναι η θέα που αντικρίζουν όσοι περνούν από το συγκεκριμένο οδόφραγμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξαιτίας των

προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η απεργία διαρκείας των εργαζομένων του «δήμου» της κατεχόμενης Λευκωσίας με την μη συγκομιδή των σκουπιδιών, έγινε σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για την λήψη σειράς μέτρων προς αποφυγή της εξάπλωσης κινδύνου από τα κατεχόμενα.

Η Κίπρις αναφέρεται σε δηλώσεις του Υπεύθυνου των Ιατρικών Υπηρεσιών, Χρίστου Χρίστου, ο οποίος τόνισε ότι ο μεγαλύτερος φόβος είναι ο κίνδυνος να περάσουν ποντίκια από την πράσινη γραμμή και να μεταφέρουν ασθένειες. Πρόσθεσε ότι μεταξύ του Δήμου Λευκωσίας και του κατεχόμενου δήμου έγιναν κάποιες συναντήσεις και συζήτησαν κάποια μέτρα, ενώ ως Υπουργείο Υγείας έχουν τοποθετήσει ποντικοπαγίδες κατά μήκος της πράσινης γραμμής.

Εκανε δε έκκληση στους Ε/κ που μεταβαίνουν στα κατεχόμενα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα