Πίστωση χρόνου δίνει η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού για τις πληρωμές

20:13 4/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πίστωση χρόνου θα δώσει η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού για το πρόβλημα των πληρωμών, μετά και από την ψήφιση για την κυβερνητική συνεισφορά στις επιβατικές μεταφορές από την Βουλή των Αντιπροσώπων στις 27 Σεπτεμβρίου, ώστε να γίνουν οι διαδικασίες μέχρις ότου τα χρήματα καταλήξουν στις Εταιρείες.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεδρία των Τοπικών Επιτροπών της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού που έγινε χθες την Τετάρτη και συζήτησε για ακόμη μια φορά το πρόβλημα πληρωμών.

Αποφασίστηκε

όπως μετά από την ψήφιση για την κυβερνητική συνεισφορά στις επιβατικές μεταφορές από την Βουλή των Αντιπροσώπων στις 27/09/2012, θα δοθεί η πίστωση χρόνου που χρειάζεται για να γίνουν οι διαδικασίες μέχρις ότου τα χρήματα καταλήξουν στις Εταιρείες.

Επίσης, η Εταιρεία αποφάσισε όπως την ερχόμενη Πέμπτη ημέρα πληρωμής του εβδομαδιαίου προσωπικού πρέπει να είναι εξοφλημένα τα ημερομίσθια και των 2 εβδομάδων. Σε διαφορετική περίπτωση, αποφάσισε, θα ληφθούν δυναμικά μέτρα.
Όσον αφορά την αναστάτωση και την αβεβαιότητα που δημιουργείται για το μέλλον των συγκοινωνιών, επακόλουθο και της συχνής στάσης πληρωμών, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «θα επανέλθουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα με δυναμικότερο τρόπο για να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την αβεβαιότητα που ταλαιπωρεί όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα