Πατέρας και γιός επιτέθηκαν σε ληστές που μπήκαν στο σπίτι τους

08:14 16/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Έναν εφιάλτη έζησαν χθες βράδυ μέλη οικογένειας στη Λεμεσό, όταν θρασύτατοι ληστές κτύπησαν την είσοδο της οικίας τους και επιχείρησαν να τους ληστέψουν υπό την απειλή πιστολιού και μαχαιριού. Πατέρας και γιος συνεπλάκησαν με τους δυο επίδοξους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας πίσω τους σημαντικά τεκμήρια.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδης, ήταν γύρω στις 20:00 όταν κτύπησε το κουδούνι της εισόδου

οικίας όπου διαμένει ζεύγος με το γιο τους. Μόλις η σύζυγος άνοιξε την πόρτα, δυο κουκουλοφόροι την απείλησαν με όπλο και μαχαίρι και αρπάζοντας την από το λαιμό, της ζήτησαν να παραμείνει στο καθιστικό.

Καθώς οι δράστες άρχισαν να κατευθύνονται προς τα υπνοδωμάτια, έγιναν αντιληπτοί από το σύζυγο και τον γιο, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα και ακολούθησε συμπλοκή. Κατά τη διάρκεια της πάλης, οι κουκούλες που φορούσαν οι δράστες βγήκαν και φανερώθηκαν τα πρόσωπα τους, ενώ εγκαταλείποντας τη σκηνή, άφησαν πίσω τους το μαχαίρι και το όπλο, που φαίνεται να είναι ψεύτικο.

Ο σύζυγος τραυματίστηκε στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε, ενώ σύμφωνα με τις καταθέσεις που δόθηκαν στην αστυνομία, ένας εκ των δραστών τραυματίστηκε στην πλάτη, όταν τον κτύπησε με μαχαίρι ο γιος της οικογένειας.

Η αστυνομία εξετάζει τις περιγραφές που δόθηκαν για τους δυο δράστες, οι οποίοι πιστεύεται ότι είναι αλλοδαποί, ενώ παρέλαβε για επιστημονικές εξετάσεις όλα τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν και τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην εξασφάλιση της απαιτούμενης μαρτυρίας για εντοπισμό και σύλληψη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα