Παράταση για πληρωμή των φορολογιών για το 2013 δίνει ο Δήμος Λάρνακας

14:54 13/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Παράταση μέχρι το τέλος Ιανουαρίου για την εξόφληση των φορολογιών για το 2013, έδωσε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας, αφουγκραζόμενο, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση «τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δημότες και μέσα στα πλαίσια διευκόλυνσης των πολιτών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η παράταση δίνεται για πληρωμή «μόνο στα γραφεία του Δήμου Λάρνακας ή μέσω διαδικτύου. Μετά την ημερομηνία αυτή σε μη εξοφλημένους λογαριασμούς θα επιβληθεί πρόσθετη επιβάρυνση 10% επί του οφειλόμενου ποσού, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία».

Ταυτόχρονα

το Δημοτικό Συμβούλιο «υπενθυμίζει την πολιτική Κοινωνικής Αλληλεγγύης που εφαρμόζεται στο Δήμο Λάρνακας όσον αφορά τους κατόχους ταυτότητας πολυτέκνου της ΠΟΠ 2013, τους λήπτες δημοσίου βοηθήματος, τις μονογονικές οικογένειες, τους συνταξιούχους Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τα άτομα με αναπηρίες και τους ανέργους. Για τις συγκεκριμένες κατηγορίες ισχύουν ειδικά κριτήρια μειώσεων και απαλλαγών από τις Δημοτικές Φορολογίες και για το σκοπό αυτό υπάρχουν ειδικά έντυπα στα Γραφεία Είσπραξης Φόρων του Δήμου Λάρνακας».

Οι δημότες καταλήγει η ανακοίνωση «καλούνται όπως εξοφλήσουν έγκαιρα τους λογαριασμούς τους προς αποφυγή πρόσθετης επιβάρυνσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα