Ευκαιρία απασχόλησης στον αγροτικό τομέα για τους νέους της δυτικής Αττικής

Τη δυνατότητα να προσέλθουν από 18 Μαρτίου – 16 Μαΐου 2014 στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Δυτικής Αττικής, έχουν οι νέοι που διαμένουν στη Δυτική Αττική και ενδιαφέρονται να υποβάλλουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών». Το μέτρο αφορά μόνιμους κατοίκους του Δήμου Μεγάρων (Δημοτική Ενότητα Μεγάρων) και του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας (Δημοτική Ενότητα Βιλλίων, Ερυθρών και Οινόης).

Η

Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Σταυρούλα Δήμου, τόνισε σε δηλώσεις της ότι “Στόχος του Προγράμματος «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών» είναι η πληθυσμιακή αναζωογόνηση της υπαίθρου με την εγκατάσταση νέων αγροτών, μέσω της παροχής κινήτρων, προκειμένου να διευκολυνθεί η αρχική τους εγκατάσταση και η διαρθρωτική προσαρμογή των εκμεταλλεύσεών τους. Είναι μια ευκαιρία για νέους που διαμένουν στη Δυτική Αττική και μαστίζονται από την ύφεση, την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό, να εκμεταλλευτούν την οικονομική ενίσχυση που τους δίνεται και να επενδύσουν στον αγροτικό τομέα. Η Π.Ε. Δυτικής Αττικής στηρίζει τους νέους αγρότες με καθημερινή προσπάθεια και συστηματική συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς”.

Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, (Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης «Ε.Γ.Τ.Α.Α.») και το Ελληνικό Δημόσιο. Πληροφορίες για τις προϋποθέσεις και λοιπές διαδικασίες παρέχονται στην έδρα της Δ/νσης στην Ελευσίνα (Περσεφόνης 19 και Χατζηδάκη) και στο τηλέφωνο: 210-5540195.

Keywords
Τυχαία Θέματα