Ο Σταύρος Λούρας δίνει τα χέρια με τον Αντ1!

13:48 21/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η «Παρένθετη Μητέρα» είναι πλέον γεγονός στον ΑΝΤ1.

Η επί χρόνια συνεργάτιδα του Δημήτρη Τοκαρή, Έλενα Χριστοφόρου, με τον οποίο υπογράφει τους διαλόγους της πετυχημένης καθημερινής σειράς «Σε Φόντο Κόκκινο», «εγκαταλείπει» μετά από τέσσερα χρόνια το Σίγμα και υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι του Στροβόλου με δικό της σενάριο.

Η σειρά υποβλήθηκε και στα δύο κανάλια με το πρώτο να επιδεικνύει περισσότερο ενδιαφέρον. Ενώ οι αρχικές σκέψεις ήταν να προβάλλεται για δύο φορές την εβδομάδα, συμφωνήθηκε

όπως η «Παρένθετη Μητέρα» (προσωρινός τίτλος που δόθηκε στη σειρά) να μεταδίδεται σε καθημερινή βάση και να δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο του καναλιού.

Ήδη αυτές τις μέρες άρχισαν οι συζητήσεις για το ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους με τον Σταύρο Λούρα, μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας με το Σίγμα να δίνει τα χέρια με τον ΑΝΤ1.

Άλλοι ηθοποιοί που επέδειξαν μέχρι στιγμής ενδιαφέρον είναι ο Φώτης Γεωργίδης, η Μαρίνα Αργυρίδη, ο Γιώργος Μουσκοβίας, η Μαριάννα Σάντη και η Δανάη Χρίστου, ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις και με άλλους ηθοποιούς.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Βάσος Βάσου, την υπογραφή του οποίου έφερε η Ελένη η Πόρνη. Το περιεχόμενο της σειράς θα ξεδιπλωθεί μέσα από έξι διαφορετικές ιστορίες με αυτή της παρένθετης να κάνει πρεμιέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα