Ο Πανίκος Δημητριάδης στην Ουάσιγκτον για τη ΓΣ του ΔΝΤ και της Διεθνούς Τράπεζας

16:57 8/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Για να μετάσχει στις εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Διεθνούς Τράπεζας, που πραγματοποιούνται από σήμερα μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου, βρίσκεται στην Ουάσιγκτον ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Πανίκος Δημητριάδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΤ, ο κ. Δημητριάδης συμμετέχει επίσης και στη Συνάντηση των Διοικητών των Κεντρικών

Τραπεζών των χωρών μελών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Διεθνούς Τράπεζας που πραγματοποιείται στην Ουάσινγκτον.

Στη διάρκεια των εργασιών της Ετήσιας Συνέλευσης των δύο Διεθνών Οργανισμών θα συζητηθούν τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τις διεθνείς οικονομίες όπως είναι, μεταξύ άλλων, η παγκόσμια οικονομική κρίση με έμφαση στην κρίση της Ευρωζώνη, οι δημοσιονομικοί κίνδυνοι, οι προοπτικές και προκλήσεις ανάκτησης της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και οι εξελίξεις στις διεθνείς αγορές, η αναδιάρθρωση δημόσιου χρέους και οι εμπειρίες του πρόσφατου παρελθόντος, καθώς και άλλα συναφή θέματα.

Στο περιθώριο των εργασιών της Συνέλευσης ο κ. Δημητριάδης θα έχει επαφές με συναδέλφους του άλλων χωρών, καθώς και με αξιωματούχους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα