Νέο είδος ταραντούλας σπέρνει τον πανικό

11:13 8/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πανικό έχει σπείρει στη Βόρειο Ινδία η εμφάνιση ενός νέου είδους τριχωτής αράχνης σε μέγεθος γροθιάς. Τρομοκρατημένοι χωρικοί, αναφέρουν την ύπαρξη ολόκληρων αποικιών από επιθετικές αράχνες που παραμονεύουν κρυμμένες στην πυκνή βλάστηση της περιοχής.

Οι ειδικοί θεωρούν ότι είναι κάποιο νέο είδος ταραντούλας, που αν σε δαγκώσει σου αφήνει δύο μεγάλες μαύρες πληγές. Σύμφωνα με μαρτυρίες , δύο άνθρωποι έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής από δάγκωμα του εντόμου που έχει προκαλέσει τρόμο στους ντόπιους.

Σύμφωνα

όμως με το buzzfeed.com, οι εντομολόγοι είναι καθησυχαστικοί και συνιστούν ψυχραιμία, καθώς δεν αποδίδουν τους θανάτους στο ίδιο το δάγκωμα της αράχνης, αλλά στις βάρβαρες μεθόδους θεραπείας που ακολουθούν οι ντόπιοι γιατροί – μάγοι, οι οποίοι ανοίγουν τις πληγές που προκαλεί το δάγκωμα του εντόμου με βρώμικα ξυραφάκια.

Παρόλ’ αυτά, ο πανικός έχει μετατρέψει τους κατοίκους της περιοχής σε φανατικούς αραχνοκυνηγούς που έχουν βάλει σκοπό να εξοντώσουν μέχρι και την τελευταία ταραντούλα.

Οι Αρχές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας ότι ο αφανισμός των αραχνών, θα διαταράξει το οικοσύστημα της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα