“Να μην ανησυχεί” η κ. Α. Κυριακίδου, την προτρέπει το Επιτελείο Λιλλήκα

17:11 19/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Να μην ανησυχεί προτρέπει την Βουλευτή του ΔΗΚΟ Αθηνά Κυριακίδου το Εκλογικό Επιτελείο του ανεξάρτητου υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Λιλλήκα.

Το Επιτελείο Λιλλήκα αναφέρει ότι «όπως ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης έλεγε στον Αμερικανό Πρέσβη ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος ήταν ηλίθιος

(stupid) πέραν πάσης αντίληψης, που δεν διαπραγματεύτηκε το σχέδιο Ανάν καλή τη πίστη, ότι ο Εθνάρχης πέθανε και οι ιστορικοί του μέλλοντος θα εγκωμίαζαν τις προσπάθειες του να θάψει το Σχέδιο Ανάν και ότι οι πολιτικές του Προέδρου Παπαδόπουλου ήταν ηλίθιες και είχαν φέρει ντροπή και προσβολή στο νησί», έτσι και η κ. Κυριακίδου «ρίχνει σήμερα λάσπη για μια απόφαση που έλαβε ομόφωνα το Υπουργικό Συμβούλιο του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου και την οποία υπέγραψε ο Τάσσος Παπαδόπουλος».

«Για όλα αυτά όμως και για τις δήθεν απορίες που διατυπώνει η κ. Κυριακίδου, την προτρέπουμε να μην ανησυχεί. Η κ. Κυριακίδου θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει μέχρι ‘τελευταίου γιώτα’ τους ισχυρισμούς της ενώπιον Δικαστηρίου και η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την ποιότητα των λόγων της», αναφέρει το Επιτελείο Λιλλήκα.

Καταλήγοντας ο κ. Λιλλήκας αναφέρει ότι «δεν θα την ακολουθήσουμε, την κ. Αθηνά Κυριακίδου, στην πολιτική του πεζοδρομίου αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τα προβλήματα που ταλανίζουν και ταλαιπωρούν τους πολίτες, προτείνοντας λύσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα