Ισπανία: Νέο πρόβλημα με τον καρκίνο ο Τίτο Βιλανόβα

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, αντιμετωπίζει εκ νέου πρόβλημα με τον καρκίνο στους σιελογόνους αδένες, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Pais», η οποία επικαλείται πηγές από τον σύλλογο. Ο 43άχρονος τεχνικός, ο οποίος ήταν βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα και, μετά την αποχώρηση του τελευταίου, «προήχθη» φέτος σε πρώτο προπονητή της ομάδας, είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον λαιμό για την αφαίρεση όγκου από τους σιελογόνους αδένες τον Νοέμβριο του 2011. Είχε μείνει μακριά από τους πάγκους
γι' αρκετό διάστημα, αλλά φαινόταν ότι είχε αναρρώσει πλήρως και ανέλαβε το καλοκαίρι τα «ηνία» των «μπλαουγκράνα». Σήμερα, όμως, τα ισπανικά ΜΜΕ αφήνουν να εννοηθεί ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε ξανά.
Ο καταλανικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί την ακύρωση της προγραμματισμένης για σήμερα συνέντευξης Τύπου του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, καθώς και ένα χριστουγεννιάτικο γεύμα για τους υπαλλήλους του συλλόγου, διευκρινίζοντας ότι οι λόγοι θα γίνουν αργότερα γνωστοί.
Από την πλευρά του, ο μέσος των «μπλαουγκράνα», Τσάβι, αρκέστηκε να σχολιάσει στον λογαριασμό του στο «Twitter»: «Λυπάμαι πολύ που έμαθα τα νέα».
Keywords
Τυχαία Θέματα