Ν. Παπαδόπουλος: Την 1η Δεκεμβρίου τα μέλη του ΔΗΚΟ επιλέγουν τον καταλληλότερο

13:49 13/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την 1η του Δεκέμβρη τα απλά μέλη του ΔΗΚΟ θα έχουν το δικαίωμα, την εξουσία και τη δύναμη να επιλέξουν τον καταλληλότερο για την Προεδρία του ΔΗΚΟ και να αποφασίσουν για το μέλλον του Κόμματος, δήλωσε σήμερα ο Βουλευτής και υποψήφιος για την Προεδρία του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δήλωση του αμέσως μετά την υποβολή της υποψηφιότητας

του, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τα παιδιά του, τις δύο του αδελφές καθώς και μέλη του ΔΗΚΟ που στηρίζουν την υποψηφιότητα του, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «είναι με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση που υποβάλλω σήμερα την υποψηφιότητα του για το αξίωμα του Προέδρου του ΔΗΚΟ».

«Είναι με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση που διεκδικώ μια θέση που στο παρελθόν έχουν τιμήσει οι ιστορικοί ηγέτες Σπύρος Κυπριανού και Τάσος Παπαδόπουλος», πρόσθεσε.

Ανέφερε ότι «την 1η του Δεκέμβρη, τα απλά μέλη του ΔΗΚΟ θα έχουν το δικαίωμα, την εξουσία και τη δύναμη να επιλέξουν τον καταλληλότερο για την Προεδρία του ΔΗΚΟ. Τα απλά μέλη θα έχουν το δικαίωμα, την εξουσία και τη δύναμη να αποφασίσουν για το μέλλον του κόμματος μας».

«Υποβάλλω την υποψηφιότητα μου γιατί πιστεύω στο ΔΗΚΟ, πιστεύω στην προοπτική του, πιστεύω στον πρωταγωνιστικό του ρόλο και είμαι απόλυτα βέβαιος – έχω εμπιστοσύνη στην κρίση των Δηκοικών -ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε την πολυπόθητη ενότητα μεταξύ ηγεσίας και βάσης».

Την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου πρότειναν η Τούλα Χαραλάμπους, τομεάρχης της ΕΟΚΑ, ιστορικό ιδρυτικό στέλεχος του ΔΗΚΟ, και πρώην πρόεδρος της ΓΟΔΗΚ Λάρνακας και η Μαρία Συκοπετρίτου, μέλος της Ε.Ε. ΓΟΔΗΚ Λεμεσού, κόρη της αείμνηστης Τούλας Συκοπετρίτου, ιστορικού ιδρυτικού στελέχους του ΔΗΚΟ.

Επίσης, την υποψηφιότητα του στήριξαν ο Σταύρος Κρεμμός, μέλος του ΔΗΚΟ και ο Μαρίνος Μουσιούττας, γιος του αείμνηστου ιστορικού ιδρυτικού στελέχους του ΔΗΚΟ και βουλευτή Λευκωσίας Νίκου Μουσιούττα.

Keywords
Τυχαία Θέματα