Η πρόληψη για όλα τα είδη καρκίνου: Χρήσιμες οδηγίες

15:31 1/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η σωστή πρόληψη για τον καρκίνο; Γνωρίζετε πως προλαμβάνουμε διαφορετικά είδη καρκίνου; Ποια είναι για παράδειγμα η πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού και ποια, για τον καρκίνο του παχέος εντέρου και ποια για του προστάτη; Στο πρώτο μέρος του επιστημονικού άρθρου που θα διαβάσετε θα ενημερωθείτε πλήρως για την πρόληψη για κάθε είδος καρκίνου.

Καλύτερα να προλαμβάνουμε από το να θεραπεύουμε έλεγε ο πατέρας της ιατρικής, Ιπποκράτης. Έτσι, σήμερα θ’ ασχοληθώ μ’ επιγραμματικό τρόπο με την πρόληψη των συχνοτέρων ασθενειών του ανθρώπου. Βάση μου είναι οδηγίες

που έχουν εκδοθεί από επίσημα ιατρικά συμβούλια κυρίως των ΗΠΑ. Σε αυτή τη χώρα και η ιατρική αλλά και η στατιστική επιστήμη είναι πολύ προχωρημένες κι έτσι μπορούν να εξαχθούν κατά τεκμήριο ασφαλή συμπεράσματα σχετικώς με το σημερινό μας θέμα. Ξεκινάμε λοιπόν:

Καρκίνος

Άτομα με μέτριο κίνδυνο (όσοι δηλ. είναι απλώς πάνω από 50 ετών) για καρκίνο του παχέος εντέρου ΔΕΝ πρέπει να λαμβάνουν τακτικώς ασπιρίνη ή άλλα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα για την πρόληψη του συγκεκριμένου καρκίνου (π.χ. Mesulid, Voltaren, Movatec για ν’ αναφέρω τα πιο γνωστά).

Άτομα χωρίς συμπτώματα από το ουροποιητικό σύστημα…

Διαβάστε περισσότερα…

Keywords
Αναζητήσεις
movatec και ουροποιητικό
Τυχαία Θέματα