Η ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ… 12 χρόνια μετά!”Αν είχα μπροστά μου την Άσπα θα της έχωνα μπουνιά”!ΒΙΝΤΕΟ

17:00 10/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Στο πλατό της εκπομπής “Μελέτησέ το” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρα η Φωτεινή Ράλλη(την γνωρίσαμε ως Φωτεινή Τσιτσιγγού) προκειμένου να σχολιάσει την επανεμφάνιση της ΆσπαςΤσίναστην τηλεόραση και τις δηλώσεις της για εκείνη μετά απο 12 χρόνια.

“Ότι θα μιλούσα ξανά γι’ αυτό το πράγμα δεν το περίμενα μετά απο 12 χρόνια. Είναι κακός άνθρωπος για μένα. Όταν ένας άνθρωπος μιλάει για κάποιον άλλον και λέει τόσα κακά πράγματα, χωρίς να του έχει δώσει κανένα δικαίωμα, τι να πω. Τώρα που βγήκε φαίνεται ότι δεν με έχει ξεπεράσει ακόμα. Με αγαπάει, είναι ερωτευμένη μαζί μου. Σίγουρα. Φαίνεται

ότι δεν είμαι του επιπέδου της, γιατί το επίπεδό της δεν το φτάνει κανείς” είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ακόμη, σχετικά με το… μπλουζάκι, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα της Άσπας Τσίνα στην εκπομπή “Η Γερμανού ξανάρχεται” ήταν η αιτία να ξεκινήσει ο καβγάς μεταξύ τους, η ίδια δήλωσε: “Ντροπή! Έλεος. Μόλις το άκουσα, τρελάθηκα. Είναι δυνατόν; Ας πάει στον Αντ1 να ζητήσει το υλικό για να δούμε που είναι το μπλουζάκι της Άσπας. Αν θέλει, όμως, μπορώ να της αγοράσω εγώ 2-3 να της τα στείλω. Από τη λαϊκή όμως, γιατί παραπάνω δεν πάει”.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα