Εικαστική έκθεση υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας

16:55 10/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Εικαστική έκθεση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας, διοργανώνει το Alexander College/University of the West of England.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι η έκθεση με θέμα «The British Punk Movement» διοργανώνεται στο πλαίσιο της προσφοράς

του Alexander College προς την κοινωνία».

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα σπουδαστές των καλλιτεχνικών κλάδων του Alexander College, «τα οποία αποδεικνύουν το ψηλό επίπεδο του εκπαιδευτικού ιδρύματος που εδώ και 23 χρόνια προσφέρει ακαδημαϊκή εκπαίδευση με βάση τα ψηλότερα πρότυπα διδασκαλίας, ενώ παράλληλα φροντίζει να διευρύνει τον κοινωνικό του ρόλο ενόψει των δύσκολων οικονομικών συνθηκών του τόπου μας. Οι κλάδοι Γραφιστικής, Καλών Τεχνών, Μόδας, Φωτογραφίας και Διακόσμησης Εσωτερικού Χώρου, ενώνουν τις δυνάμεις τους θέλοντας να παρουσιάσουν ένα άρτιο επαγγελματικά αποτέλεσμα», προστίθεται στο δελτίο Τύπου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί στον «Πολυχώρο Αποθήκες Αγίου Λαζάρου» στη Λάρνακα, θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις οκτώ το βράδυ και θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 2014. Η τιμή εισόδου είναι 2 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα