Η Ε. Μενεγάκη έγινε 42! Δείτε τις πιο σημαντικές στιγμές της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής!

13:06 31/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια. Γιορτάζει τα 42 της χρόνια, τα οποία δεν προσπάθησε να κρύψει ποτέ. Η ξανθιά παρουσιάστρια που απασχόλησε όσο κανείς άλλος τα ΜΜΕ με την καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή ευχαρίστησε όλους τους φίλους και θαυμαστές μέσα από το twitter για τις θερμές ευχές.

Μια ονειρεμένη καριέρα, η ιδανική οικογένεια,

το διαζύγιο και ένας νέος έρωτας. Δεκάδες αυτά που θα πρέπει κανείς να βάλει στην “ανασκόπηση” της ζωής της Ελένης Μενεγάκη. Ας μιλήσουν καλύτερα οι φωτογραφίες και τα βίντεο.

Τα μαθητικά τα χρόνια

Σε μια σχολική φωτοογραφία από το Δημοτικό. Η Ελένη ήταν συμμαθήτρια με τον Γιώργο Λιάγκα

Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Στην φωτογραφία με καστανά μαλλιά για ένα διαφημιστικό στην τηλεόραση

Πρωταγωνίστρια σε video clip

Η Ελένη έπαιξε και σε video clip για τους Πασχάλη και Μιχάλη Ρακιντζή. Οι φωτογραφίες είναι στιγμιότυπα από τα βίντεο…

Ο πρώτος γάμος

Ο πρώτος της γάμος δεν είχε λάβει τόση δημοσιότητα. Ο Σταύρος Γαρδέρης, επιχειρηματίας, ήταν ο τυχερός που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ πριν η Ελένη γίνει ιδιαίτερα γνωστή. Ένα χρόνο κράτησε ο γάμος αυτός, ενώ όπως αναφέρει ο πρώην σύζυγος της Ελένης “Εγώ τη στήριξα στην καριέρα της, που τόσο ήθελε”

Η Ελένη στο Mega

Η πρώτη της εμφάνιση ήταν στο Mega για το πρωινό με τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη “Κοκτέιλ”. Λίγο αργότερα θα συμπαρουσίαζε την Mega Banca με τον Γιώργο Πολυχρονίου

Πρωταγωνίστρια σε ελληνικό σίριαλ

Λίγο πριν αναλάβει τα ηνία του Πρωινού καφέ, η Ελένη Μενεγάκη έπαιξε στην πετυχημένη σειρά “Πάτερ Ημών”

Οικοδέσποινα του Πρωινού Καφέ

Οι απορίες της, το χαμόγελό της, οι θεϊκές ατάκες της και τα σπρωξίματα στους καλεσμένους, την έκαναν να ξεχωρίζει και την κράτησαν για δέκα ολόκληρα χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης. Η χρυσή εποχή του “Πρωινού Καφέ” με την ξανθιά παρουσιάστρια στο τιμόνι κράτησε από το 1995 ως το 2005.Στο βίντεο που ακολουθεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον τελευταίο πρωινό καφέ πριν φύγει από κοντά μας.


Παρουσιάστρια στα καλλιστεία του ΑΝΤ1

Η διάσημη παρουσιάστρια έμεινε στο κανάλι του Αμαρουσίου για δέκα ολόκληρα χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ανέλαβε και χρέη οικοδέσποινας στους διαγωνισμούς καλλιστείων του σταθμού. Η Ελένη εμφανιζόταν με πανάκριβες τουαλέτες, εντυπωσιακά χτενίσματα, κλέβοντας την παρασταση.

O γάμος με τον Γιάννη Λάτσιο

Το 2001 ήρθε η πρόταση γάμου και η Ελένη Μενεγάκη ανέβηκε ντυμένη νυφούλα τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κηφισιά. Εκείνη έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου και θύμιζε πριγκίπισσα μέσα στο κατάλευκο νυφικό της.

Η Ελένη μητέρα

O φωτογραφικός φακός συλαμβάνει την Ελένη και τον Γιάννη Λάτσιο έξω από το μαιευτήριο!

Η Ελένη στον Alpha

Η Ελένη Μενεγάκη αλλάζει τηλεοπτική στέγη και στα τηλεοπτικά δρώμενα συμβαίνει αναβρασμός! Καφές με την Ελένη από την τηλ

Keywords
Αναζητήσεις
χτενισματα μενεγακη, μενεγακη φωτο 2001
Τυχαία Θέματα