Νίκος Τασιόπουλος:Ο κούκλος του Greek Idol έγινε πατέρας!

12:05 31/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ο Νϊκος Τασιόπουλος και η σύντροφός του Μανόν Μιχοπούλου είναι εδώ και μερικές ώρες γονείς μιας πανέμορφης Ελληνο-Ολλανδέζας καλλονής. Το κοριτσάκι τους γεννήθηκε υγιέστατο, 3100 και οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για εκπληκτική ομοιότητα με τον μπαμπά της. Οι δύο γονείς έχουν αποφασίσει ήδη για το μωρό όνομα. Θα την ονομάσουν Ναταλία-Ιωάννα. Ο ίδιος ο Νίκος αποκάλυψε:

“Μόλις πήρα στην αγκαλιά μου την κόρη μου αισθάνθηκα κάτι μαγικό. Άλλαξαν όλα στη ζωή μου με ένα και μόνο βλέμμα της. Τι να κάνω; Δεν έχω λόγια. Η μάνα μου η Xάνυ είναι δίπλα στην σύντροφό μου συνεχώς. Η Μανόν πέρυσι έφτασε

στους 30 του Idol αλλά δε συνέχισε.

Βεβαίως έχει ήδη μια κόρη την Ντίνα απο τον προηγούμενο γάμο, ηλικίας πέντε ετών. Ένα παιδί που το λατρέυω”. Ο Νικόλας αναμένεται να παραμείνει στην Ολλανδία για δύο περίπου εβδομάδες και μόλις επιστρέψει, εντός των συννόρων τον περιμένει πολλή δουλειά  δουλειά. Ο σέξι τραγουδιστής πριν δύο μήνες κατάφερε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρεία SONY και μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πρώτο του τραγύδι που φέρει τον τίτλο “Ο Καλύτερος μου χρόνος”.

Keywords
Αναζητήσεις
greek idol nikos tasiopoulos, νικος τασιοπουλος
Τυχαία Θέματα