Επτά πτήσεις επηρεάζονται από την αυριανή απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα

18:43 25/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνολικά επτά πτήσεις, 4 αναχωρήσεις και τρεις αφίξεις από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας, αναμένεται να επηρεαστούν από την αυριανή τρίωρη απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις στη Λάρνακα ο Εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμος Ασπρής ανέφερε ότι «δυστυχώς, λόγω της αυριανής 3ωρης απεργίας

στην Ελλάδα, αναμένεται να επηρεαστεί το πρόγραμμα διεξαγωγής πτήσεων από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Η απεργία είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στη μία μετά το μεσημέρι».

Πρόσθεσε ότι «με βάση τα στοιχεία του Κέντρου Επιχειρήσεων της Hermes Airports, θα επηρεαστούν συνολικά 7 πτήσεις. Πρόκειται για 4 αναχωρήσεις και 3 αφίξεις. Εξ αυτών 2 πτήσεις ακυρώνονται, ενώ οι υπόλοιπες 5 θα πραγματοποιηθούν με διαφορετική ώρα εκτέλεσης».

Ανέφερε ακόμα ότι «όλες οι περιπτώσεις αφορούν πτήσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν από και προς τα Αεροδρόμια Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Συνολικά, λόγω της αυριανής απεργίας στην Ελλάδα αναμένεται να επηρεαστούν περίπου 1.000 επιβάτες».

Ο κ. Ασπρής είπε πως «το κοινό πληροφορείται ότι οι επηρεαζόμενες αερογραμμές έχουν ήδη αναδιαμορφώσει σχετικά το πρόγραμμα τους. Για το σκοπό αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως επικοινωνούν απευθείας με τις αερογραμμές και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, πριν την προσέλευση τους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Από την απεργία των Ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα, μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να επηρεάζεται το πρόγραμμα πτήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα