Για υποκρισία καταγγέλλει τον Καμίνη η «Ανοιχτή Πόλη»

Η κατάληψη του δημοτικού βρεφοκομείου του Δήμου Αθηνών από τους εργαζόμενους σήμερα το πρωί και η απάντηση καταδίκης της ενέργειας αυτής από μεριάς της δημοτικής αρχής, προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολιτευόμενης παράταξης «Ανοιχτή Πόλη».  

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ως Ανοιχτή Πόλη θέλουμε να καταγγείλουμε το δήμαρχο κ. Καμίνη γι’ αυτή την απίστευτη υποκρισία. Ο κ. Καμίνης είναι ο κατεξοχήν υπεύθυνος για τη διόγκωση των προβλημάτων του βρεφοκομείου,

καθώς αφήνει εκατοντάδες παιδιά εκτός των παιδικών σταθμών του δήμου λόγω των τεράστιων κενών σε προσωπικό, ενώ έχει εγκαταλείψει κυριολεκτικά τη συντήρηση των κτηρίων και την απαραίτητη κατασκευή νέων χώρων. Στόχος αυτής της πολιτικής είναι η σταδιακή απαξίωση του δημοτικού βρεφοκομείου προκειμένου να δικαιολογήσει τη δρομολογούμενη ιδιωτικοποίηση της προσχολικής αγωγής. Δε δίστασε, μάλιστα, να αποπέμψει από το ΔΣ του Δ.Β.Α. δύο μέλη της παράταξής του επειδή προσπάθησαν να λύσουν τα προβλήματα.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο «κοινωνικός αυτοματισμός» μεταξύ γονέων και εργαζομένων στο βρεφοκομείο είναι μέρος ενός σχεδίου, ώστε να στραφεί η προσοχή των δημοτών στην απαράδεκτη μνημονιακή πολιτική της δημοτικής αρχής».

Keywords
Τυχαία Θέματα