Επικρίσεις Τσακιτζί κατά της ψευδοκυβέρνησης

17:17 9/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο «λαός» φτωχαίνει, το κόμμα Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) γίνεται πλούσιο, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας (ΚΚΔ), Μεχμέτ Τσακιτζί επικρίνοντας την πολιτική της «κυβέρνησης» κατά την επίσκεψή του χθες στην κατεχόμενη Μόρφου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Τσακιτζί μιλώντας στα μέλη του κόμματός του στην επαρχία Μόρφου, ανέφερε ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις κηρύσσουν πτώχευση συνεχώς, ενώ και διάφοροι τομείς είναι στο χείλος της κατάρρευσης.

Ενώ πέφτει, συνέχισε, το επίπεδο ζωής

και η αγοραστική δύναμη του κόσμου, ο «πρωθυπουργός», οι «υπουργοί» και οι αρμόδιοι του ΚΕΕ συνεχίζουν την πολυτελή ζωή τους και το ΚΕΕ ως κόμμα ζει την πιο εύπορη περίοδο.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Τσακιτζί και η συνοδεία του συνομίλησαν με καταστηματάρχες στην αγορά της κατεχόμενης Μόρφου και με απλό κόσμο, ενώ διαμοίρασαν και φυλλάδια με τις θέσεις του κόμματός τους.

Ο πρόεδρος του ΚΕΕ κατηγόρησε την ψευδοκυβέρνηση ότι δεν κράτησε το λόγο της για στήριξη των κτηνοτρόφων και των παραγωγών νεραντζιών της περιοχής. Το 53% του «λαού», είπε, προσπαθεί να ζει κάνοντας χρέη ή ξοδεύοντας τις αποταμιεύσεις του, ενώ ο αριθμός των καταστημάτων που έχουν κλείσει αυξήθηκε κατά 50%.

Φτάνει πια, σημείωσε, λέγοντας πως πρέπει να σταματήσουν αυτήν την «κυβέρνηση» πριν χτυπήσει κι άλλο τους πολίτες και ο κόσμος να δώσει ένα μάθημα σε αυτούς που του έλεγαν ψέματα. Αλλιώς, είπε, αυτό το σαθρό σύστημα θα συνεχίσει να υπάρχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα