Ευθυνόφοβη η Κυβέρνηση λέει το ΕΥΡΩΚΟ

14:21 18/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

 Για «άκρατη ευθυνοφοβία» κατηγόρησε την Κυβέρνηση σε σχέση με το ζήτημα των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Σταύρος Βιολάρης, σε σημερινές δηλώσεις του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Βιολάρης σχολίασε τα μέτρα που λαμβάνουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και την αντιμετώπιση του ζητήματος από την Κυβέρνηση, λέγοντας ότι είναι αδιανόητο «να πλήττεται ένας νευραλγικός τομέας» της οικονομίας και «η Κυβέρνηση να λαϊκίζει, να παίζει με το χρόνο και να εκδηλώνει άκρατη ευθυνοφοβία».

Ο

κ. Βιολάρης ανέφερε ότι «υπήρχε χρόνος για δράση, όμως, η Κυβέρνηση, κατά την προσφιλή της τακτική δεν κινητοποιήθηκε». Οι εκκλήσεις, πρόσθεσε, «δεν αποτελούν άσκηση σοβαρής πολιτικής. Τι περιμένει η Κυβέρνηση; Να βγάλουν τα κάρβουνα από τη φωτιά τα κόμματα, για να μην αναλάβει οποιοδήποτε πολιτικό κόστος;», διερωτήθηκε ο το μέλος του Πολιτικό Γραφείο του ΕΥΡΩΚΟ.

Η Κυβέρνηση, συνέχισε, λειτουργεί «σαν να βρίσκεται σε μόνιμη προεκλογική περίοδο και συνεχίζει την τακτική της απραξίας για να μην αναλάβει την ευθύνη της αντιμετώπισης των προβλημάτων, που η ίδια προκάλεσε».

«Η Κυβέρνηση επαναπαύτηκε μετά τη λήψη μέτρων για την εξυγίανση της οικονομίας, αλλά δεν πράττει τίποτε, για να δώσει προοπτική στην οικονομία» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα