«Δημιουργημένοι εδώ» το θέμα της φετινής εκδήλωσης TEDxNicosiaWomen

22:08 22/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την εκδήλωση TEDxNicosiaWomen διοργανώνει η ομάδα του TEDxNicosia, στις 6 Δεκεμβρίου, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων Cyta, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «η φετινή εκδήλωση TEDxWomen υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό της για ακόμη μια φορά, όπως και τα τελευταία τρία χρόνια, εντυπωσιακές και πρωτοποριακές ιδέες».

Προστίθεται ότι η εκδήλωση είναι μια ευκαιρία να τιμηθεί η γυναίκα για αυτό που είναι και για αυτό που αντιπροσωπεύει.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί μέρος της εκδήλωσης του TEDWomen

2013 που θα διεξαχθεί στο Σαν Φρανσίσκο στις 5 Δεκεμβρίου, στο οποίο οι ομιλητές θα εξερευνήσουν το θέμα «Δημιουργημένοι εδώ» (“Invented Here”).

Προστίθεται ότι εκτός από το οπτικογραφημένο μέρος του παγκόσμιου συνεδρίου, θα μιλήσουν τρεις Κύπριες οι οποίες θα παρουσιάσουν τα θέματά τους.

Αναφέρεται επίσης ότι πάνω από 150 TEDx εκδηλώσεις, θα διεξαχθούν σε όλο το κόσμο και θα προβάλλουν την εκδήλωση του TEDWomen 2013, η οποία επαινεί το πνεύμα της δημιουργικότητας σε κάθε της μορφή.

Θα προσεγγιστούν θέματα που αφορούν στο χώρο της τεχνολογίας, αλλά και τρόποι καταπολέμησης της φτώχειας, τρόποι αποκατάστασης της ειρήνης, θέματα που απασχολούν το χώρο της τέχνης, καθώς και γενικότερα την ίδια μας τη ζωή.

Τέλος αναφέρεται ότι οι θέσεις για την εκδήλωση προκρατήθηκαν επιτυχώς μέσα σε διάστημα 15 ωρών, ενώ όσοι δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν θέση θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις τοπικές παρουσιάσεις στην ιστοσελίδα www.tedxnicosiawomen.com .

Keywords
Τυχαία Θέματα