Διευθύντρια υποκαταστήματος τράπεζας στα κατεχόμενα ύποπτη για υποκλοπή

17:12 10/8/2012 - Πηγή: OnlyCY
Ένα εκατομμύριο λίρες (περίπου 470.00 ευρώ) φέρεται να έκλεψε διευθύντρια υποκαταστήματος τράπεζας στα κατεχόμενα, το δεύτερο κρούσμα μετά την πρόσφατη απόπειρα απόσπασης μεγαλύτερου ποσού που προοριζόταν για υποκατάστημα της τουρκικής τράπεζας Γκαραντί στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, αυτή τη φορά αφορά υποκατάστημα της Universal στην κατεχόμενη Λευκωσία και η ύποπτος είναι η διευθύντρια του,

Φερντιγιέ Σαρουχάν, η οποία εξαφανίστηκε έχοντας στην κατοχή της το προαναφερόμενο ποσό.

Όπως αναφέρεται η Σαρουχάν δεν εμφανίστηκε στο γραφείο της για δύο ημέρες και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Αρμόδιοι της τράπεζας ειδοποίησαν χθες την «αστυνομία» η οποία διεξάγει έρευνες, χωρίς να δίδει μέχρι στιγμής λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Η εφημερίδα Αφρίκα γράφει σήμερα ότι η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ένας ηλικιωμένος πολίτης πήγε να κάνει ανάληψη από τον λογαριασμό του για να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για την άρρωστη σύζυγό του και του είπαν ότι είχε πάρει όλα του τα χρήματα νωρίτερα. Η διευθύντρια φέρεται να υπέκλεψε χρήματα και από άλλους λογαριασμούς πελατών του υποκαταστήματος.

Η Αφρίκα γράφει επίσης ότι οι Τούρκοι μέτοχοι της Universal έχουν προσφύγει στα «δικαστήρια» στα κατεχόμενα για να λύσουν τις διαφορές τους με τους Τ/κ μετόχους και ζητούν το κλείσιμο της τράπεζας. Η απόφαση του «δικαστηρίου» αναμένεται προς το τέλος του έτους.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα