Γ. Περδίκης «Αθεράπευτα εκτεθειμένη η Κυβέρνηση»

16:17 10/8/2012 - Πηγή: OnlyCY
Η Κυβέρνηση παραμένει αθεράπευτα εκτεθειμένη στην υπόθεση της κινεζικής επένδυσης στο παλαιό αεροδρόμιο της Λάρνακας, δήλωσε σήμερα ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης, προσθέτοντας ότι «μία πιθανή παραίτηση του Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Μάριου Ιερωνυμίδη δεν θεραπεύει την κατάσταση».

Σε δηλώσεις του στη Βουλή, ο κ. Περδίκης ανέφερε ότι «έχει μετατραπεί πλέον σε συνήθεια σε αυτό τον τόπο να δραπετεύουν κάποιοι διά της παραιτήσεως», προσθέτοντας

ότι «οι πολιτικές ευθύνες είναι εκεί και πρέπει να αναληφθούν από τη ίδια την Κυβέρνηση».

«Νομίζω η κοινή γνώμη δικαιούται να έχει πλήρη διαφάνεια στην υπόθεση αυτή και να υπάρξει και η αντίστοιχη ανάληψη ευθυνών», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την προτεινόμενη επένδυση, ο κ. Περδίκης είπε ότι υπάρχουν προϋποθέσεις για τις σωστές επενδύσεις στη χώρα, προσθέτοντας ότι «έχουμε την απόλυτη άποψη ότι ένας λόγος από τους πολλούς που μας οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή είναι ο φανατικός τρόπος με τον οποίο προωθήθηκαν ορισμένες μορφές επενδύσεων και δυστυχώς βλέπουμε τα ίδια λάθη να επαναλαμβάνονται».

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα