ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:”Λίντσαραν” τον Σάκη Ρουβά οι θαυμάστριες του στην Λεμεσό!!Φωτογραφίες

22:32 30/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το αδιαχώρητο έγινε σήμερα  στο εργοστάσιο της  γαλακτοβιομηχανίας  ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ στην Λεμεσό.

Ο λόγος;  Η επίσκεψη του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά όπου βρέθηκε  για να ξεναγηθεί στο εργοστάσιο και για να δώσει δημοσιογραφική διάσκεψη ,για  την  μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στο Γήπεδο Χαλκάνωρα Δημήτρης Χάματσος, στα πλαίσια του 20ου Φεστιβάλ Γάλακτος, που παρουσιάζει η εταιρεία

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ.

Ο Σάκης αποθεώθηκε με το που εμφανίστηκε και μίλησε για την επερχόμενη του συναυλία και τραγούδησε και ακαπέλα 1 από της επιτυχίες του.

Η εμφάνιση του Σάκη κράτηση ούτε τρία λεπτά !Γιατί;

Μετά το τέλος της εκδήλωσης που ετοίμασε η γαλακτοβιομηχανία ο Σάκης Ρουβάς θα υπέγραφε αυτόγραφα και θα φωτογραφιζόταν με τους θαυμαστές του.

Φυσικά το τελευταίο δεν έγινε ποτέ αφού οι θαυμάστριες που κατέκλυσαν τον χώρο του εργοστασίου λίντσαραν στην κυριολεξία τον Έλληνα σταρ και τραυματίζοντας τον ελαφρά στον λαιμό.

Όρμηξαν πάνω του,ποδοπατήθηκαν δημοσιογράφοι ,στο τσακ να πέσουν κάτω τα κινηματογραφικά συνεργεία, άλλωστε κανένα κανάλι δεν έχει σταθερό πλάνο,αφού γινόταν ένα πραγματικό πανδαιμόνιο και κανένας δημοσιογράφος δεν εξασφάλισε δήλωση από τον Σάκη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αμέσως οι υπεύθυνοι τον μετέφεραν  στο αυτοκίνητο και ο Σάκης Ρουβάς, αποχώρησε από την εκδήλωση.

Έτσι η εκδήλωση έληξε άδοξα και όσοι ήθελαν να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφο από τον Σάκη, ατύχησαν!

Οι διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης θα έπρεπε να προβλέψουν τον χαμό που θα προκαλούσε η έλευση του Ρουβά στο εργοστάσιο και να λάβουν μεγαλύτερα μέτρα ασφάλειας ,ούτως ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά!

του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα