Εκπρόσωπος: H αντιπολίτευση βάζει ‘βόμβες’ στο εσωτερικό μέτωπο και ανατινάσσει την ενότητα

20:12 30/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου δήλωσε σήμερα ότι η αντιπολίτευση «κάθε μέρα βάζει ‘βόμβες’ στο εσωτερικό μέτωπο και ‘ανατινάσσει’ την επιδιωκόμενη ενότητα».

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της Συνεδρίας των Αποδήμων, το απόγευμα, ο κ. Στεφάνου είπε ότι «αυτή που ‘πυροδοτεί’ κάθε μέρα το εσωτερικό μέτωπο, αυτή που κάθε μέρα βάζει ‘βόμβες’ στο εσωτερικό μέτωπο και ‘ανατινάσσει’ την επιδιωκόμενη ενότητα είναι η αντιπολίτευση».

«Κάθε μέρα, κάθε ώρα επιτίθεται εφ’ όλης της ύλης στην Κυβέρνηση επί παντός επιστητού, χρησιμοποιεί

επίθετα, ευφυολογήματα και δεν μπορεί να βγαίνει ούτε ο κ. Αναστασιάδης, ούτε ο κ. Καρογιάν, ούτε οποιοσδήποτε άλλος και να θέλουν μετά και τα ρέστα, κατηγορώντας την Κυβέρνηση για ‘ανατίναξη’ της ενότητας του εσωτερικού μετώπου ή να κάνουν και νουθεσίες ότι είναι δύσκολες οι στιγμές και πρέπει να δείχνουμε ενότητα», είπε.

«Ας κοιταχτούν στον καθρέφτη, ας νουθετήσουν τον εαυτό τους και ας σταματήσουν κάθε μέρα να ‘πυροβολούν’ με επίθετα και ευφυολογήματα, την Κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Ο κ. Στεφάνου είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώπιον των αποδήμων, όχι απλώς δεν κατηγόρησε την αντιπολίτευση, όχι απλώς δεν ανέδειξε τις διαφωνίες που υπάρχουν στο εσωτερικό μέτωπο, αλλά κάλεσε τους απόδημους να μην παραδειγματιστούν από το εσωτερικό μέτωπο εδώ στην Κύπρο και να συνεχίσουν ενωμένοι τον αγώνα τους για την προώθηση της λύσης του Κυπριακού, για την προώθηση των δικαίων του λαού μας».

«Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώπιον των αποδήμων και αυτό είναι το μήνυμα που θα συνεχίσει να στέλλει ο Πρόεδρος και η Κυβέρνηση προς όλους και εδώ στο εσωτερικό μέτωπο», συμπλήρωσε.

Συνεχίζοντας, ο κ. Στεφάνου είπε ότι «ο κ. Αναστασιάδης επανήλθε και σήμερα στο θέμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», προσθέτοντας ότι «δεν θα σταθώ στο ζήτημα ποιος τελικά τηλεφώνησε σε ποιον. Εμείς έχουμε την άποψή μας και την καταθέσαμε για το ποιος πήρε τηλέφωνο ποιον. Αλλά ας πάμε στην ουσία».

«Τι έλεγε ο κ. Αναστασιάδης μέχρι και πρόσφατα αναφορικά με την επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για σύγκληση συνάντησης του Προέδρου με τα κόμματα αναφορικά με την οικονομία; Έλεγε πως δεν είχε καμιά φωνή και καμιά ακρόαση και ο ίδιος λέει τώρα ότι είχε τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος του εξήγησε ότι θα συναντηθεί με τα κόμματα και θα συζητήσει με τα κόμματα. Κάτι που και χθες επανέλαβε ο Πρόεδρος ενώπιον των αποδήμων», ανέφερε.

«Αυτή είναι η πραγματικότητα και ας σταματήσουν επιτέλους οι διάφοροι να λένε ότι η Κυβέρνηση δεν επιδιώκει τη συλλογικότητα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα