Απάντηση ΓΓ ΑΚΕΛ στον ΥΠΕΞ για επιστολή Προέδρου προς Πούτιν

18:23 27/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε δήλωσή του αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΥΠΕΞ Ιωάννης Κασουλίδης σχετικά με την επιστολή του Προέδρου Αναστασιάδη προς τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού κάνει λόγο για «αφελή απάντηση» από τον κ. Κασουλίδη, που ο ίδιος δεν περίμενε.

Στη δήλωση του ο κ. Κυπριανού αναφέρει ότι στη σύσκεψη των κομμάτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Πέμπτη 20 Μαρτίου, είχε προτείνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποστείλει επιστολή στον κ. Πούτιν

με την οποία να επιβεβαιώνει τα όσα είχαν πει στην τηλεφωνική τους επικοινωνία και να δηλώνει την ετοιμότητα του να επισκεφθεί τη Μόσχα την επομένη.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεσμεύθηκε ότι θα ετοίμαζε αμέσως την επιστολή για να την αποστείλει. Το βράδυ της ίδιας μέρας σε νέα σύσκεψη στο Προεδρικό τον ρώτησα κατά πόσο στάλθηκε η επιστολή και μου απάντησε ότι είχε άλλα πράγματα να ασχοληθεί», προσθέτει, αναφέροντας πως αυτή η στάση του Προέδρου Αναστασιάδη προκαλεί στον ίδιο πολλά ερωτηματικά.

«Λυπούμαι γιατί ο κ. Κασουλίδης υποχρεώθηκε να εκτεθεί τόσο πολύ στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα», προσθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα