Αναγκαίος ο συντονισμός καλλιεργειών δηλώνει ο Μαλάς

13:02 21/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Χρειάζεται περαιτέρω συντονισμός καλλιεργειών, καθώς και στην εμπορία αγροτικών προϊόντων και, γενικότερα, ως προς την επιστημονική τεκμηρίωση και ανάλυση, δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς, προκειμένου να αναβαθμισθεί η γεωργία, την οποία ο κ. Μαλάς θεωρεί, όπως είπε, ότι θα πρέπει να αποτελεί έναν από τους κυριότερους τομείς οικονομικής ανάπτυξης και ανάκαμψης της κυπριακής οικονομίας.

“Είμαι εδώ, λοιπόν”, δήλωσε ο κ. Μαλάς, μετά τη συνάντηση που είχε με τη Διοίκηση και τη Διεύθυνση του Οργανισμού

Γεωργικής Ασφάλισης στα κεντρικά γραφεία του ΟΓΑ, “για να δώσω στήριξη στον Οργανισμό Γεωργικής Ασφάλισης, διότι θεωρώ πολύ σημαντικό ότι οι γεωργοί μας, για να νοιώθουν ότι θα μπορέσουν να λειτουργήσουν σε αυτό το πολύ δύσκολο περιβάλλον όπου καλούνται να δραστηριοποιηθούν, ο ίδιος ο Οργανισμός θα πρέπει να τους παρέχει τη δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης”.

“Η χώρα μας έχει τεράστιες προοπτικές να αναπτύξει περισσότερο τη γεωργία”, είπε ο κ. Μαλάς, προσθέτοντας πως “η Κύπρος έχει μεγάλα πλεονεκτήματα να κάνει στρατηγικούς σχεδιασμούς σε σχέση με τη γεωργία και, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο ΟΓΑ έχει να επιτελέσει ένα πολύ σημαντικό έργο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα