Α. Νεοφύτου: Το δίλημμα είναι συνέχιση των πολιτικών Χριστόφια ή αλλαγή;

18:06 20/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Όλοι μας πρέπει να αξιοποιήσουμε τις διασυνδέσεις που έχουμε για να καταφέρει να σωθεί ο τόπος μας, δήλωσε το απόγευμα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Όπως μεταδίδει και το ΚΥΠΕ, ανέφερε ο κ. Νεοφύτου, ο Σοσιαλδημοκράτης ανθυποψήφιος της Μέρκελ για την Καγκελαρία Πέερ Στάινμπρουκ ζήτησε περισσότερες πιέσεις προς την Κύπρο για να μπορέσουν

οι Σοσιαλδημοκράτες να στηρίξουν τη διάσωση της Κύπρου. “Επειδή για όλους μας το πρώτιστο είναι η διάσωση της οικονομίας μας και του τόπου μας, μετά τη χθεσινή στήριξη της υποψηφιότητας Μαλά από τους Ευρωπαίους Σοσιολδημοκράτες, θα ήταν καλό όπως και αυτοί εντείνουν τις προσπάθειές τους προς τα συγγενικά τους κόμματα στον ευρωπαϊκό χώρο ώστε οι πιέσεις προς την Κύπρο να αποκλιμακωθούν”, πρόσθεσε.

Απάντηση σε δηλώσεις ΓΓ ΑΚΕΛ

Ο κ. Νεοφύτου, αναφέροντας ότι ο κ. Άντρος Κυπριανού κάλεσε σήμερα τον κόσμο να ακούσει την πολιτική του συνείδηση και να επιλέξει μεταξύ του ΑΚΕΛικού υποψηφίου Σταύρου Μαλά και του Νίκου Αναστασιαδη, είπε πως “συμφωνούμε απόλυτα μαζί του, πως ο κάθε ψηφοφόρος και ο κάθε πολίτης την ερχόμενη Κυριακή θα πρέπει να ψηφίσει βάσει της συνείδησης του”.

“Ο κάθε πολίτης έχει να επιλέξει μεταξύ της συνέχισης των ΑΚΕΛικών πολιτικών της Κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια που οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά αδιέξοδα ή τον Νίκο Αναστασιάδη για να αλλάξουμε σελίδα και να δημιουργήσουμε προοπτική και ανάπτυξη. Το δίλημμα είναι απλό: συνέχιση των πολιτικών Χριστόφια, ή αλλαγή”, πρόσθεσε.

Απάντηση σε Εκπρόσωπο Τύπου Επιτελείου Μαλά

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε πως “ο κ. Νίκος Κατσουρίδης προσπαθεί να μας πείσει πως ο ΑΚΕΛικός υποψήφιος που η ΚΕ του ΑΚΕΛ επέλεξε ως υποψήφιο, ο Υπουργός της Κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια και ο υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ το 2011 είναι ανεξάρτητος”.

Εμείς λέμε πως είναι συνυπεύθυνος ως μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου του Δημήτρη Χριστόφια για τα σημερινά αδιέξοδα που ουδέποτε διαφώνησε σε οποιοδήποτε ζήτημα και απλά θα υπάρξει συνέχεια της πολιτικής Δημήτρη Χριστόφια και του ΑΚΕΛ με άλλο προσωπείο, είπε.

“Λέχθηκε το επιχείρημα πως ο Κίκης Καζαμίας θεωρείται ως πετυχημένος Υπουργός της κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια και άρα πώς μπορεί ο Σταύρος Μαλάς να θεωρείται συνυπεύθυνος; Μα το ρητορικό ερώτημα του κ. Κατσουρίδη το απάντησε ο ίδιος ο κ. Καζαμίας με την παραίτησή του, ο οποίος διαφώνησε με τον Πρόεδρο Χριστόφια και εξέφρασε τη διαφωνία του με τον τρόπο αυτό” πρόσθεσε.

“Τόσο ο κ. Κατσουρίδης όσο και ο κ. Λουκαϊδης διαμαρτυρήθηκαν σήμερα για δήθεν αρνητική διαφήμιση από το επιτελείου Νίκου Αναστασιάδη. Το Επιτελείο Νίκου Αναστασιάδη απλά κατάγραψε τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια και του ΑΚΕΛ. Σημειώνουμε την παραδοχή ακόμα και του ΑΚΕΛ και του Επιτελείου Μαλά ότι τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης είναι τόσο μαύρα ώστε η όποια αναφορά σε αυτά να θεωρείται ως αρνητική διαφήμιση”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα