Η Κύπρος δεν αντέχει άλλη χαμένη 5ετία, λέει ο Τ. Μητσόπουλος

17:43 20/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

“Τι έχει να πει τώρα το ΑΚΕΛ για τη δήλωση αυτή; Μήπως η ηγεσία του ΑΚΕΛ γνωρίζει και υιοθετεί τις προθέσεις των Γερμανών Σοσιαλιστών που στηρίζουν τον κ. Μαλά;”, διερωτήθηκε.

Σε σημερινές τους δηλώσεις, συνέχισε ο κ. Μητσόπουλος, οι αξιωματούχοι του ΑΚΕΛ, “μοναδικοί εκπρόσωποι της κατά τα άλλα ανεξάρτητης υποψηφιότητας Μαλά, αντί να απολογηθούν για τα αρνητικά πεπραγμένα μιας χαμένης

5ετίας, ζητάνε και τα ρέστα”.

Μοναδικό τους καταφύγιο για πολλοστή φορά, είπε, ο διχασμός, ο φανατισμός και το παρελθόν. “Όσο όμως κι αν ανατρέξουν στο παρελθόν, δεν είναι δυνατόν να αποκρύψουν τις σκληρές πραγματικότητες. Οι 60.000 άνεργοι, τα συσσίτια, τα κοινωνικά παντοπωλεία, οι υποσιτιζόμενοι μαθητές και οι χιλιάδες χρεοκοπημένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν την αδιάψευστη μαρτυρία μιας χαμένης 5ετίας. Ο κυπριακός λαός έχει μπροστά του τον απολογισμό της ολέθριας για τον τόπο μας διακυβέρνησης Χριστόφια – ΑΚΕΛ. Αυτό τον απολογισμό και τις αρνητικές του συνέπειες, θα κρίνει με την ψήφο του. Η Κύπρος δεν αντέχει άλλη χαμένη 5ετία. Η ψήφος μας την Κυριακή είναι ψήφος αλλαγής. Είναι ψήφος για το μέλλον”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα