Blake Lively: Αποκάλυψε με πόσους άντρες έχει πάει

19:34 12/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Blake Lively, η γνωστή ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Gossip Girl», φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Marie Claire» και μίλησε για το στυλ της αλλά και για τα προσωπικά της.

«Πρόσφατα είπα δημόσια με πόσους άνδρες έχω πάει -4 στον αριθμό- και ο κόσμος αντέδρασε, λέγοντας ”Αποκλείεται!”. Έχω πάει με λίγους άνδρες. Εάν δεν είμαι με κάποιον που πραγματικά με εμπνέει και με ξετρελαίνει, τότε προτιμώ να είμαι μόνη μου», δήλωσε η πρώην σύντροφος του Leonardo Di Caprio.

Όσο

για το στυλ της, τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει και τους στιλίστες, ανέφερε πως η ίδια δεν έχει κάποιον επαγγελματία ο οποίος φροντίζει το λουκ της γιατί πιστεύει πως δεν τον χρειάζεται. «Ο λόγος που δεν έχω προσωπικό στιλίστα είναι επειδή λατρεύω τη μόδα. Αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης του εαυτού μου. Πολλές φορές βλέπω διάσημους ηθοποιούς να δείχνουν υπέροχοι με τα ρούχα που φορούν, αλλά καταλαβαίνω με τη μια ποιος τους ντύνει! Ο κάθε στιλίστας έχει την υπογραφή του. Εγώ ντύνομαι ακριβώς όπως ταιριάζει στην προσωπικότητά μου. Ίσως ακούγεται “ψωνίστικο”, αλλά είμαι τυχερή που εμφανίζομαι σε αυτή τη σειρά, το Gossip Girl. Δεν υπάρχει στιλίστας με τον οποίο να μην έχω επικοινωνήσει και να μη με έχει ντύσει», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα