Facebook Timeline: Εξιχνιάζοντας το μυστήριο του επίσημου Launch Date

12:20 17/10/2011 - Πηγή: Gugoo

Πολλά έχουν ακουστεί από την μέρα που ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε το ανανεωμένο Layout του Facebook γνωστό ως Facebook Timeline. Οι άνθρωποι της τεχνολογίας περιμένουν με αγωνία το επίσημο launch ενώ ταυτόχρονα πολλά πιθανά σενάρια υποστήριζαν ότι το launch θα γινόταν στις 29

Σεπτεμβρίου το οποίο φυσικά και δεν έγινε.Στη συνέχεια υποθετικά σενάρια μιλούσαν για τις 6 Οκτωβρίου ενώ τώρα φήμες λένε για τις 19 Οκτωβρίου.

Προσπαθώντας να εξιχνιάσει το μυστήριο, το Mashable διαπίστωσε ότι στους χρήστες που ενεργοποιούν το Timeline στο προφίλ τους, το Facebook δίνει μια ημερομηνία που το προσωπικό τους προφίλ θα γίνει ενεργό με το νέο Timeline Layout.

Η ημερομηνία αυτή διαφέρει από χρήστη σε χρήστη άρα όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να γίνει ένα μαζικό launch του νέου feature αλλά για σταδιακή ενεργοποίηση. Κάποιος για παράδειγμα που έχει ήδη ενεργοποιήσει το νέο feature θα λάβει ενημέρωση ενεργοποίησης νωρίτερα από κάποιον άλλον που το ενεργοποίησε σήμερα.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων εμείς θα συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε νεότερο. Μέχρι τότε αξίζει να δείτε τα profile pages που έχουν δημιουργήσει ήδη ορισμένοι χρήστες και είναι πολύ πολύ δημιουργικά για να πάρετε ιδέες και για την δική σας σελίδα. Βάλτε κι εσείς την φαντασία να δουλέψει και το αποτέλεσμα μπορεί να σας εντυπωσιάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα