Ταξίδι και «ανάκριση»

19:02 8/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο πρόεδρος του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος δέχεται ερωτήσεις μέσω mail για μια «ανάκριση» από όλους. Ο συνεργάτης του Άρη Λυκογιάννη, Παναγιώτης Μακρυδήμας θα βρεθεί στο camp του Τρεβίζο. Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος θα παραχωρήσει μια πρωτότυπη συνέντευξη απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που θα του γίνουν από δημοσιογράφους και φίλους του μπάσκετ ηλεκτρονικά.

Όπως ανακοίνωσε ο Ίκαρος: «Οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι φίλοι του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από «ανάκριση» τον πρόεδρο του Ικάρου Καλλιθέας Δημήτρη Αγγελόπουλο.
Από σήμερα 5 Ιουνίου, ως την Παρασκευή 10 Ιουνίου θα μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας στο [email protected] και οι απαντήσεις του Δημήτρη Αγγελόπουλου θα «ανέβουν» στην ιστοσελίδα του συλλόγου το Σάββατο 11 Ιουνίου».

Ο Παναγιώτης Μακρυδήμας θα παρακολουθήσει το Eurocamp του Τρεβίζο, το οποίο θα διεξαχθεί στις 11-13 Ιουνίου στην ιταλική πόλη και θα δώσουν το παρών μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο συνεργάτης του Άρη Λυκογιάννη είχε ταξιδέψει και πέρυσι στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας και είχε «ανακαλύψει» τον Ντιόν Τόμπσον.
Keywords
Τυχαία Θέματα