Ρεάλ για Σάντσες και Νεϊμάρ!

19:02 8/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Μπάσιμο της Ρεάλ για την απόκτηση των Νεϊμάρ και Αλέξις Σάντσες αποκαλύπτουν ρεπορτάζ από το εξωτερικό. Οπως αναφέρεται μάλιστα, οι μάνατζερ του Σάντσες ήταν την Τρίτη (07/06) στην Μαδρίτη! Οπως γράφει η As, οι Μερένχες μπήκαν στο κόλπο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Σάντος αλλά και του Χιλιανού μεσοεπιθετικού της Ουντινέζε, όμως στην Μπαρτσελόνα το θεωρούν μπλόφα. Αυτό που τπιστεύουν στην Καταλονία είναι ότι η Ρεάλ δημιουργεί τα αυτά σενάρια μόνο και μόνο για να ανεβάσει την τιμή των παικτών και
να αναγκάσει ουσιαστικά τους Μπλαουγκράνα να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα για τις μεταγραφές και των δύο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Χοσέ Ανχελ Σάντσεθ, γενικός διευθυντής, ο οποίος συνεργάζεται με την Ρεάλ, έστειλε μυνήματα στον Ρονάλντο στο οποίο του έλεγε ότι έχει μιλήσει με τον Πέρεθ και του ζητούσε να έρθει μαζί με τον μάνατζερ του Νεϊμάρ, Βάγκνερ Ριμπέιρο, στην Μαδρίτη για διαπραγματεύσεις! Ο Σάντσεθ επικαλέστηκε την... Λευκή καρδιά του Ρονάλντο αλλά και τη φιλία με το κλαμπ για να γίνει το deal όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Τα μηνύματα υποκλάπηκαν στην Βραζιλία και ο καταλανικός σταθμός, RAC1 αποκάλυψε ότι η Ρεάλ θέλει τον 19χρονο, που θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην Βραζιλία. Οσον αφορά τον Αλέξις Σάντσες της Ουντινέζε, στο Sky Sports γράφτηκε ότι οι μάνατζερ του Χιλιανού, Φερνάντο Φελίτσεβιτς και Ερνέστο Μπροντσέτι, βρέθηκαν την Τρίτη (07/06) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να συζητήσουν με την Ρεάλ το ενδεχόμενο μεταγραφής του 22χρονου, που δεν τα έχει βρει ακόμα με την Μπαρτσελόνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα