Νέο σκάνδαλο με Γκιγκς!

19:02 8/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Δε λένε να τελειώσουν οι αποκαλύψεις για τις ερωτικές... περιπέτειες του Ράιαν Γκιγκς, καθώς μετά την Ίμοτζεν Τόμας και τη νύφη του Νατάσα, η Daily Mirror αποκαλύπτει φλερτ και με την μητέρα της τελευταίας! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς καθημερινά έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή, που αφορούν, μάλιστα, μέλη της ευρύτερης οικογένειάς
του! Αυτή τη φορά η Daily Mirror αποκαλύπτει ότι ο Ουαλός επιχείρησε να... αποπλανήσει την μητέρα της νύφης του, καθώς φαίνεται ότι δεν του αρκούσε μόνο η ίδια, με την οποία είχε σχέση για 8 χρόνια πίσω από την πλάτη του αδερφού του, Ρόντρι!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γκιγκς φλέρταρε επίμονα με την 49χρονη Λόρεν Λέβερ σε σημείο που να προκαλέσει την αντίδραση των μελών της οικογενείας! «Κάποια μέλη της οικογένειας ένιωθαν ότι ο Γκιγκς βρισκόταν πολύ κοντά στην Λορέν και τον κατηγόρησαν ότι φλέρταρε μαζί της κάθε φορά που την έβλεπε. Ο Ράιαν το αρνήθηκε  και τόνισε ότι δε συμβαίνει τίποτα, όμως το γυαλί είχε ραγίσει...», τόνισε φίλος του Ρόντρι. Και άλλος παίκτης της Γιουνάιτεντ στο σκάνδαλο!

 Η 28χρονη Νατάσα φέρεται να είχε δεσμό όχι μόνο με τον Ράιαν Γκιγκς πίσω από την πλάτη του άντρα της, αλλά και με ακόμη έναν παίκτη της Γιουνάιτεντ!

«Η Νατάσα είναι γνωστή στην πόλη ως μία γυναίκα που θαμπώνεται από τη φήμη και τα χρήματα. Όλοι κουτσομπόλευαν το γεγονός ότι ήταν με τον Ρόντρι, τον Ράιαν και άλλον έναν σταρ της Πρέμιερ Λιγκ.

Ήταν κοινό μυστικό. Ο Ράιαν δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι έβλεπε κρυφά και έναν πρώην συμπαίκτη του», αναφέρεται στο ρεπορτάζ, χωρίς να γίνεται λόγος για την πηγή, καθώς ο άνθρωπος που έκανε τις δηλώσεις θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του...

 
Keywords
Τυχαία Θέματα