Στο... στοιχείο του ο Φελπς

Ο Μάικλ Φέλπς είναι ο «Άρχοντας της πισίνας». Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν τα 33 συνολικά μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις. Τι γύρευε όμως σε πισίνα του Λας Βεγκας περιτριγυρισμένος από αιθέριες υπάρξεις;Εν αναμονή της επιστροφής του Ίαν Θορπ ο 25χρονος πρωταθλητής σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει αλλιώς την πισίνα, περνώντας πιο χαλαρές στιγμές μέσα στο νερό. Το «Φαινόμενο της Βαλτιμόρης» ήταν ο επίτιμος καλεσμένος στο «pool-party» του κλαμπ «Encore» στο
Λας Βέγκας και όπως φαίνεται και από το σχετικό φωτογραφικό πλάνο, το απόλαυσε ιδιαίτερα.

Αρκετές ήταν οι καλλονές που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιαμό, φορώντας είτε χρυσά μαγιό, χρώμα που έχει… φορεθεί πολύ από τον Φελπς είτε χρυσά μετάλλια. Ο ίδιος πολύ άνετος, με γυαλιά ηλίου και νέο λουκ δε σταμάτησε να φωτογραφίζεται και να λούζει με σαμπάνιες τα μοντέλα, ενώ ανέλαβε κάποια στιγμή και χρέη dj.

Μερίδα του Τύπου πάντως δεν αντιμετώπισε το ίδιο… ανάλαφρα το γεγονός, μην μπορώντας να ξεχάσουν το συμβάν που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από καιρό, με τον νεαρό κολυμβητή, να «πιάνεται» από τον φωτογραφικό φακό να καπνίζει ναρκωτικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα