Για το γόητρο...

Η Εθνική πόλο των ανδρών ολοκληρώνει την Τρίτη (19/4, 9 μ.μ.) τις υποχρεώσεις της στο World League αντιμετωπίζοντας στο Νίβερνταλ την Ολλανδία, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών.Το ματς δεν έχει καμιά βαθμολογική σημασία, καθώς και οι δύο έχουν αποκλειστεί από την τελική φάση, όμως θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους διεθνείς μας να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και για τον Ομοσπονδιακό προπονητή να δει σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα, εν όψει των επόμενων υποχρεώσεών
της.

Η Εθνική θα «κυνηγήσει» τη δεύτερη νίκη της στο θεσμό και πάλι κόντρα στην Ολλανδία, μετά το 11-4 στον Πειραιά τον περασμένο Ιανουάριο. Στην ελληνική αποστολή, περιλαμβάνονται οι Φίλιππος Καραμπέτσος, Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιάννης Φουντούλης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Φουντούλης, Μάνθος Βουλγαράκης, Αλέξανδρος Γούνας, Μίμης Αλιχανίδης, Στέλιος Μιμίδης. Ο Ντράγκαν Αντριτς δεν έχει περιλάβει στην αποστολή παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι προετοιμάζονται για τον δεύτερο τελικό του LEN Trophy με τη Σαβόνα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Τούρκος Εμανουέλ Ταϊλάν και ο Ρουμάνος Άντριαν Βάμος. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η πρωτοπόρος Κροατία, που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση υποδέχεται την Ιταλία, η οποία με τη σειρά της θα δώσει το παρών στα τελικά ως διοργανώτρια.

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)  
1. Κροατία (58-33) 15  
2. Ιταλία (49-31) 12  
3. ΕΛΛΑΔΑ (35-46) 3  
4. Ολλανδία (28-60) 0
Keywords
Τυχαία Θέματα