Ο ξένος Τύπος για Αντεφέμι

Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για το θάνατο του Ολουμπάγιο Αντεφέμι σε δυστύχημα, με κορυφαίες ιστοσελίδες και μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία να την έχουν ακόμα και πρώτο θέμα.
Ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί σε δυστύχημα και η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου. Κορυφαίες ιστοσελίδες και μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία έκαναν εκτενή αναφορά στο συγκεκριμένο
γεγονός, ενώ το είχαν ακόμη και πρώτο θέμα.

Συγκεκριμένα το τηλεγράφημα του Reuters είχε τίτλο, «Ο Νιγηριανός διεθνής, Αντεφέμι, πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα», και φιλοξενούσε τις λεπτομέρειες του ατυχήματος, καθώς και την ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ. Τον ίδιο τίτλο είχε και η εκ των κορυφαίων αθλητικών ιστοσελίδων στην Αφρική, Kick Off, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στο συμβάν και αυστριακά μέσα, με αφορμή το πέρασμά του από την Άλταχ.

«Ο πρώην παίκτης της Αλταχ, Αντεφέμι είναι νεκρός», έλεγαν στο ρεπορτάζ τους η εφημερίδα Kleine Zeitung, αλλά και η ιστοσελίδα Krone. Επίσης, λόγω του ότι είχε φορέσει και τη φανέλα της Μπουλόν, αναφορά στο περιστατικό έγινε και από τον Τύπο της Γαλλίας. Τα Sofoot, Sports.fr και sport24.fr είχαν τίτλο: «Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αντεφέμι». Τέλος, η εν λόγω είδηση πήρε θέση στα πρώτα θέματα και των ιστοσελίδων των γερμανικών εφημερίδων, με τις Bild και Suddeutsche Zeitung να είναι μερικές εξ’ αυτών.
Keywords
Τυχαία Θέματα