Ώρα μεταγραφών…

Η ώρα μεταγραφών στο λιμάνι ολοένα και πλησιάζει. Μετά το παιχνίδι με την Καβάλα, θα γίνει το πολυσυζητημένο ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, από το οποίο θα προκύψουν ουκ ολίγα θέματα.Αφενός θα επικυρωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών και για τη νέα σεζόν (κάτι που από τον Ολυμπιακό
τόνιζαν από την πρώτη κιόλας μέρα των συνεντεύξεων του Ισπανού) και αφετέρου θα γίνει η πρώτη ουσιαστική κουβέντα για τις μεταγραφές.

Μια κουβέντα με πολύ ψωμί, αφού η φετινή χρονιά τελείωσε για τους πρωταθλητές, έστω και αν απομένουν τρία ακόμα παιχνίδια.
Και αυτό που ενδιαφέρει πλέον είναι το ρόστερ της επόμενης σεζόν και οι παίκτες που θα ντυθούν στα ερυθρόλευκα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχει ξεκινήσει η παρέλαση ονομάτων.

Και όσο πέρνα ο καιρός ο αριθμός θα μεγαλώνει, αφού οι προτάσεις των ατζέντηδων θα διαδέχονται η μία την άλλη. 
Πάμε πάλι στο ραντεβού. Ο Βάσκος θα ενημερώσει τον πρόεδρο για τις θέσεις όπου «πονά» η ομάδα ή αλλιώς για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση. Γιατί ο Ολυμπιακός της επόμενης περιόδου θέλει νέο αίμα ενόψει των αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Είναι εντελώς διαφορετικό το να αγωνίζεσαι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και αλλιώς να έχεις και Τσάμπιονς Λιγκ. Και οι Πειραιώτες έχουν στόχο να παρουσιαστούν δυνατοί και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πέρυσι, οι «ερυθρόλευκοι» χτίστηκαν από την αρχή. Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, αφού δεν χρειάζεται να αποκτηθεί μία ενδεκάδα. Αυτό άλλωστε λένε και από τη διοίκηση. Αν πρέπει σώνει και καλά να πούμε αριθμό, θα πούμε τέσσερις μεταγραφές και… ό,τι προκύψει. Γιατί είναι πιθανό να παρουσιαστούν κενά σε θέσεις. Για παράδειγμα είναι και ανοιχτό το θέμα του Μπράβο.

Αν ο Ισπανός δεν μείνει στην ομάδα, τότε ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί και αριστερό μπακ. Ανοιχτό είναι και το θέμα του Ντουντού. Θα δεχθεί μείωση αποδοχών; Μήπως αναχωρήσει για άλλες πολιτείες;  Οπότε οι τέσσερις μεταγραφές, κάλλιστα μπορεί να γίνουν έξι…

Το θέμα φυσικά είναι τι θα ζητήσει ο Ερνέστο. Και ακολούθως θα αρχίσουν το τσεκάρισμα των παικτών που έχουν ή που θα προταθούν. Από την άλλη εβδομάδα, λοιπόν, θα δρομολογηθούν εξελίξεις…


Keywords
Τυχαία Θέματα