Απαιτούν συγνώμη από Νεϊμάρ!

Στην... αντεπίθεση πέρασαν οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι μετά την αποκάλυψη ότι τη μπανάνα στην αναμέτρηση των «Χαϊλάντερς» με τη Βραζιλία πέταξε Γερμανός τουρίστας και απαιτούν τη συγνώμη του Νεϊμάρ!Οι έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό με την μπανάνα στον αγωνιστικό χώρο του «Εμιρέιτς» στην αναμέτρηση της Σκωτίας με τη Βραζιλία οδήγησαν σε νεαρό Γερμανό τουρίστα, με τον σύνδεσμο «Tartan Army» των φιλάθλων των Βρετανών να απαιτεί συγνώμη από τον Νεϊμάρ για τα σχόλιά του μετά το παιχνίδι και τις κατηγορίες εις βάρος τους για ρατσιστική επίθεση! Μάλιστα, ετοιμάζονται
να στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας τόσο στη βραζιλιάνικη ομοσπονδία όσο και στην εταιρεία που διοργάνωσε το φιλικό στο Λονδίνο!

«Είναι ωραίο το γεγονός ότι όλα έχουν ξεκαθαρίσει και το όνομά μας είναι πλέον καθαρό. Η εξαιρετική φήμη των «Tartan Army» τέθηκε υπό αμφισβήτηση. Τώρα, περιμένουμε μία συγνώμη από τον Νεϊμάρ. Μπορεί εκείνος να το έχει ξεχάσει, όμως εμείς θυμόμαστε ακόμη τις κατηγορίες του μετά το τέλος του παιχνιδιού και περιμένουμε να απολογηθεί. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει και οι 30.000 Σκωτσέζοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο σίγουρα το αξίζουν» τόνισε ο εκπρόσωπος του συνδέσμου Ταμ Φέρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα