Απόντες οι Κουμορτζί, Κολοβός στον Πανιώνιο

Δικαιολογημένα απόντες από την προπόνηση του Πανιωνίου ήταν οι Κουμορτζί και Κολοβός, λόγω των διεθνών τους υποχρεώσεων.Στο Απήλιον έγινε η προπόνηση της Τετάρτης στον Πανιώνιο. Οι διεθνείς Μάχο, Μήτρογλου, Κβιρκβέλια, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και επέστρεψαν. Ο πρώτος έκανε μόνο αποθεραπεία, ενώ ο Έλληνας επιθετικός και ο Γεωργιανός μέσος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Από την προπόνηση απουσίασε δικαιολογημένα ο Μπερνάρντ Κουμορτζί,
ο οποίος την Τρίτη το βράδυ ήταν στην αποστολή της Εθνικής Γκάνας, για το παιχνίδι με την Αγγλία στο Λονδίνο. Επίσης ο Κολοβός βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Νέων για τα φιλικά παιχνίδια με την Κύπρο και αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας την Παρασκευή.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μάρκους Γιόνσον, ο οποίος συνεχίζει και τη θεραπεία του για τη θλάση που έχει υποστεί στο γαστροκνήμιο. Μόνο θεραπεία έκανε ο Νταβόρ Κούκετς. Ο Μοχάμεντ Σαλαλί, μετά το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολούθησε την Τρίτη, την Τετάρτη μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα