Αφεντικό στο Νησί! (video)

Με καθαρή νίκη 2-0 στο Κάρντιφ, η Αγγλία έδειξε στην Ουαλία ποιος κάνει κουμάντο στο Νησί και τέθηκε επικεφαλής του 7ου ομίλου των προκριματικών του Euro. Λάμπαρντ, Μπεντ τα γκολ.Group B

«Κόλλησε» στο Γερεβάν η Ρωσία
Δεν κατάφερε να πάει το διπλό που θα την έκανε μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο Euro 2012 η Ρωσία,
η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Αρμενία στο Γερεβάν. Η ομάδα του Ντικ Αντβοκαατ παρότι είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αρμενίας, που βρίσκεται στην τρίτη θέση του γκρουπ. Το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδως και όλα παραμένουν ανοικτά ενόψει της συνέχειας.

Τα αποτελέσματα

Αρμενία-Ρωσία 0-0

Ανδόρα-Σλοβακία (21.00)
Ιρλανδία-Σκόπια (21.45)

Η βαθμολογία
(4 αγώνες)

1. Ρωσία 10*
2. Αρμενία 8*
3. Ιρλανδία 7
4. Σλοβακία 7
5. Σκόπια 4
6. Ανδόρα 0

Επόμενη αγωνιστική (04/06)

Σλοβακία-Ανδόρα
Ρωσία-Αρμενία
Σκόπια-Ιρλανδία
Group G

Επαγγελματική νίκη για Αγγλία
Δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στο «Millenium» του Κάρντιφ η Αγγλία και έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της. Η ομάδα του Καπέλο μπήκε από πολύ νωρίς σε θέση οδηγού και καθάρισε πολύ εύκολα το βρετανικό ντέρμπι. Μόλις στο 6', ύστερα από συνδυασμό Άσλεϊ Κόουλ και Τέρι από αριστερά, ο τελευταίος έδωσε στον Άσλεϊ Γιάνγκ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον (συμπαίκτη του στην Άστον Βίλα) Κόλινς. Ο Ολεγάριο Μπενκερένσα έδωσε το πέναλτι και ο Λάμπαρντ από τη βούλα ένα λεπτό μετά έκανε το 0-1, πετυχαίνοντας το γκολ Νο21 με τα «Λιοντάρια» ξεγελώντας τον Χένεσι. Η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο κλείδωσε την... επαγγελματική νίκη λίγα λεπτά μετά. Ο Τζόνσον έκανε τρομερή μακρινή πάσα στον Άσλεϊ Γιάνγκ, ο οποίος κινήθηκε ωραία στα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Ντάρεν Μπεντ, που από κοντά καθάρισε το ματς (0-2). Οι Άγγλοι στη συνέχεια ήλεγξαν πλήρως τον αγώνα και με... ιταλικό τρόπο διατήρησαν το καθαρό προβάδισμα μέχρι το τέλος. Με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 10 βαθμούς στο Group 7, όσους έχει και το Μαυροβούνιο.

Τα αποτελέσματα

Ουαλία-Αγγλία 0-2
(7'. πέν. Λάμπαρντ, 15' Μπεντ)

Βουλγαρία-Ελβετία (18.45)

Η βαθμολογία
(4 αγώνες)

1. Αγγλία 10
2. Μαυροβούνιο 10
3. Ελβετία 3*
4. Βουλγαρία 3*
5. Ουαλία 0

Οι ομάδες με * έχουν ένα ματς λιγότερο.

Επόμενη αγωνιστική (04/06)

Μαυροβούνιο-Βουλγαρία
Αγγλία-Ελβετία

szólj hozzá: Wal 0-1 Eng
Keywords
Τυχαία Θέματα