Νοσοκομείο ο Ηρακλής

Αποδεκατισμένος θα είναι ο Ηρακλής την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι πολλοί τραυματισμοί ανάγκασε τον Παράσχο να δώσει ρεπό σήμερα στους παίκτες του.
Οι πολλοί τραυματισμοί, που προέκυψαν στην ομάδα και το δεδομένο ότι απομένει ένα μόνο παιχνίδι, πλέον, μέχρι τη λήξη της περιόδου, ήταν τα στοιχεία, που προσέφεραν την ευχέρεια στον Γιώργο Παράσχο να ακυρώσει τη,
για σήμερα (11/04) το απόγευμα, προγραμματισμένη προπόνηση και να δώσει ρεπό ανάπαυσης στο ποδοσφαιρικό τμήμα.Ήδη, από την αναμέτρηση της Κυριακής, έχει τεθεί νοκ άουτ, ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής, ο Ζοέλ Επαλέ, με θλάση στον δικέφαλο, ενώ ο Νίκος Αραμπατζής έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο και η διεξοδική εξέταση, στην οποία θα υποβληθεί (μαγνητική τομογραφία), θα δείξει την έκταση του τραυματισμού, που έχει υποστεί.Ο Μονσέφ Ζερκά δεν υπολογίζεται και για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ εκτός κανονικού ρυθμού είναι και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.Από αύριο, Τρίτη 12/04, αρχίζει η προετοιμασία για το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, με προπόνηση στις 11:00, στην Μίκρα.
"Τετράδα" τιμωρημένων για ΟΑΚΑ Πέρα από τους τραυματίες, στην αναμέτρηση του φινάλε της Super League κόντρα στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (Κυριακή 17/04, 19:00), η "κυανόλευκη" τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Ντάνι, Λουίς Μαόπ και Πάμπλο Λίμα, που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή καρτών στο συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και στον Γιώργο Κυριαζή, ο οποίος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και υποχρεωτικά θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, που του επιβάλλεται, στο ματς με την "Ενωση".
Φινάλε με κλειστές πόρτες...Η απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου ‘κεκλεισμένων των θυρών’, λόγω τιμωρίας της γηπεδούχου ΑΕΚ, ακυρώνει τον σχεδιασμό του επίσημου Ηρακλή, όσον αφορά στο αίτημα για εξασφάλιση εισιτηρίων για τους ‘γαλάζιους’ οπαδούς, που επιθυμούσαν να βρεθούν στην Αθήνα. Συνεπώς, η σύσκεψη ασφαλείας για το παιχνίδι, είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα