Καλλινικίδης: «Θα τα καταφέρουμε»

Δύο νίκες στις τρεις αγωνιστικές που μένουν ως το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 θέλει η ΑΕΚ για να «σφραγίσει» και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία με τον Άκη Καλλινικίδη να εκφράζει μέσω του gazzetta την πίστη του για την επίτευξη του στόχου...Ο έμπειρος φόργουορντ και οι συμπαίκτες του προετοιμάζονται για τρεις διαδοχικούς τελικούς εντός μίας εβδομάδας, οι οποίοι θα κρίνουν το «παρών» και το μέλλον της ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι»
αντιμετωπίζουν Άρη (εκτός), Μαρούσι (εκτός) και Πανιώνιο (εντός) και μπορεί να σωθούν ακόμη και με μία νίκη εφόσον ο Ηλυσιακός δεν κάνει το «3 στα 3». Για να μην το… παιδεύουμε πολύ αρκούνται στο να πετύχουν  μία νίκη λιγότερη από τους Ιλισιώτες…«Τα τρία αυτά ματς είναι για εμάς όλη η χρονιά. Όσο κρατάμε την τύχη στα δικά μας χέρια δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε», τόνισε στο gazzetta ο Καλλινικίδης και συνέχισε: «Είμαι αισιόδοξος πως θα καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Δεν είναι τιμητικό για την ΑΕΚ να έχει αυτόν τον στόχο, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα κάνουμε τα πάντα για να σωθούμε».

Το πρώτο παιχνίδι της τριάδας φαίνεται πως είναι και το δυσκολότερο, καθώς πάντα ο Άρης στο Αλεξάνδρειο (Τετάρτη, 13/4, Novasports 3) είναι δυνατός. Ειδικά τώρα που διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό του στην τετράδα.

«Πάμε στο Αλεξάνδρειο για να κερδίσουμε. Θέλουμε πολύ να τα καταφέρουμε σε αυτή την σκληρή έδρα αλλά το ζητούμενο είναι αυτή μας τη θέληση να τη βγάλουμε και πάνω στο παρκέ. Ο Άρης διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο που τελευταία μοιάζει ανεβασμένο, αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα