«Νίκη και ας μην παίζουμε... μπάλα!»


Ομάδα πρωταθλητισμού θα γίνει η Μάντσεστερ Σίτι όταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας «δέσουν» ο ένας με τον άλλο, σύμφωνα με τον άσο των «Πολιτών», Τζέιμς Μίλνερ.Ο νεαρός άσος της Σίτι τόνισε ότι ο σύλλογος έχει τις δυνατότητες για πρωταθλητισμό, πρέπει όμως να «δέσει» το σύνολο της ομάδας και οι «Πολίτες» να κερδίζουν τα ματς ακόμη κι αν δεν αγωνίζονται καλά:

«Έχουμε τη δυναμική να παρουσιάσουμε τη μεγαλύτερη βελτίωση από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Θα πάρει όμως λίγο χρόνο. Έχουν γίνει τόσες πολλές αλλαγές που πρέπει να βρούμε την κατάλληλη χημεία τώρα. Καμία ομάδα δεν ήταν σε καλή
φόρμα φέτος. Η Τσέλσι άρχισε εντυπωσιακά και ξεφούσκωσε και η Γιουνάιτεντ συνεχίζει να νικάει σταθερά χωρίς να παίζει όμως καλά. Πρέπει να φτάσουμε και εμείς σε τέτοιο επίπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του από την Άστον Βίλα λόγω της Σίτι:

«Παρόλο που αγαπάω τη Βίλα, πήρα τη σωστή απόφαση. Είμαι σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και διεκδικούμε θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το Κύπελλο Αγγλίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα