Σλούκας: «Έχουμε πέντε τελικούς»

Ο Άρης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή στο Ιβανώφειο (26/3, 5.00μ.μ), ώστε να πλασαριστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση εν όψει των πλέι οφ της Α1, με τον Κώστα Σλούκα να εστιάζει στην κρισιμότητα της αναμέτρησης.Ο νεαρός γκαρντ των «κιτρίνων», Κώστας Σλούκας μιλώντας αρχικά στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με τον «Γηραιό», τόνισε: «Είναι ένα κομβικό
παιχνίδι. Από δω και πέρα έχουμε πέντε τελικούς μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο αγώνας με τον Ηρακλή. Θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι.

Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα υπάρχει πίεση από τον κόσμο. Ο Ηρακλής έχει κάνει κάποιες καλές νίκες και πιστεύω ότι η θέση που βρίσκεται είναι πλασματική. Είναι καλή ομάδα και πρέπει να παίξουμε δυνατά για να κερδίσουμε».

Συνεχίζοντας, μίλησε για...

... τον πρότερο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό:

«H ομάδα του Παναθηναϊκού είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη και για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια χρειάζεται και λίγο τύχη.

Δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο. Δείξαμε θετικά σημάδια τα οποία όμως πρέπει να δουλέψουμε».

... το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» δεν παρουσιάζουν φέτος την απαιτούμενη αγωνιστική σταθερότητα:

«Είναι λογικό ως ένα σημείο όλες οι ομάδες να έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο πρέπει να κρατάμε τα καλά μας στοιχεία και να στηριζόμαστε σε αυτά για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας".

... την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι προπονητές στο πρόσωπό του:

«Είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία μου στον Άρη και από την εμπιστοσύνη που υπάρχεις προς το πρόσωπο μου.

Βέβαια είναι λίγο δύσκολο όταν αλλάζει ο προπονητής. Με τον καιρό όμως  βρήκα το ρόλο μου στην ομάδα και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

... τους νεαποκτηθέντες, Γουίντερς και Μπάβτσιτς:

«Ο Γουίντερς είναι παίκτης ομάδας. Παίζει πολύ καλή άμυνα, παίρνει καλές θέσεις και είναι εκπληκτικός σουτέρ. Είναι ένας παίκτης που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Άρης.

Ο Μπάβτσιτς είναι ένας έξυπνος παίκτης. Μπορεί να παίξει κοντά και μακριά από το καλάθι και θα προσφέρει πολλά στον Άρη».

... την επιθυμητή κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος:

«Δεν ξέρω αν θα τα  καταφέρει η ομάδα. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε πέντε παιχνίδια μέχρι τα play offs και είναι στο χέρι μας να πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος».
Keywords
Τυχαία Θέματα