Εγκώμια Μπόγιαν για Μπενζεμά


Με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Μπόγιαν Κρκιτς για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, τονίζοντας ότι ο επιθετικός των Μαδριλένων τον εμπνέει αγωνιστικά.Ο Μπόγιαν ίσως αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν από την Μπαρτσελόνα, ο ίδιος όμως προσπαθεί να κάνει την δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί:

«Ο στόχος μου φέτος είναι να είμαι επικεντρωμένος στην δουλειά μου όσο μπορώ και να βελτιωθώ. Πέρσι η κατάσταση άλλαξε. Θα πολεμήσω για να μείνω στην Μπαρτσελόνα. Όταν λένε πως ένα μεγάλο κλαμπ ενδιαφέρεται για εμένα δείχνει το πόσο εκτιμούν
τις δυνατότητες μου αλλά ήδη βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου», τόνισε αρχικά ο νεαρός επιθετικός και στην συνέχεια αποκάλυψε ότι... αντλεί δύναμη από την περίπτωση του Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Αυτός που με εμπνέει πραγματικά όμως είναι ο Μπενζεμά. Μια μέρα οι εφημερίδες έγραφαν στον πρωτοσέλιδο τους πως φεύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα είναι σταρ και σκοράρει συνεχώς. Αυτό μου δίνει δύναμη επειδή έχω σκοράρει πολλά γκολ και σκοπεύω να συνεχίσω να το κάνω».
Keywords
Τυχαία Θέματα