«Βάλε βασικό τον Μιραλάς!»


Πολύ σημαντική θα είναι η βοήθεια που θα δώσει ο Κέβιν Μιραλάς στην Εθνική Βελγίου σύμφωνα με τον άσο της Γκενκ, Μάρβιν Ογκουνγίμι, ο οποίος προέτρεψε τον Ζορζ Λέεκενς να χρησιμοποιήσει τον άσο του Ολυμπιακού στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Αυστρία!

Το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Παρασκευή την Αυστρία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2012
και ο άσος της Γκένκ και των «Κόκκινων Διάβολων», Μάρτιν Ογκουνγίμι τόνισε με δηλώσεις του πως αν αγωνιστεί στο βασικό σχήμα της ομάδας ο «ανεβασμένος» αγωνιστικά Κέβιν Μιραλάς, τότε το Βέλγιο θα έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Εθνικής Βελγίου, Ζορζ Λέεκενς δεν έχει καταλήξει ακόμα στο αρχικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Αυστρία στη Βιέννη και δεν αποκλείεται να δούμε ο άσος του Ολυμπιακού να πάρει φανέλα βασικού.

Πάντως, ο ποδοσφαιριστής της Γκενκ και συμπαίκτης του Κέβιν στην Εθνική, Μάρβιν Ογκουνγίμι με δηλώσεις του πρόετρεψε τον Λέεκενς να χρησιμοποιήσει τον Μιραλάς, αφού τόνισε ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα: «Ο Μιραλάς είναι πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει αρκετά την ομάδα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Φαν Φόσεν».
Keywords
Τυχαία Θέματα