«Λαβωμένη» η Λάρισα!

Με σημαντικά προβλήματα συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της Λάρισας εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα». Επέστρεψαν οι Ρομέου και Αμπουμπακάρι.Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη, βρίσκεται με το... ένα πόδι στη Football League και πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη για απόσπαση των τριών πολύτιμων βαθμών στην «Τούμπα».

Έτσι λοιπόν, με πρωινή προπόνηση
συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία των «βυσσινί» για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό της ομάδας να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Μέρος στην προπόνηση δεν έλαβαν οι Σίμιτς και Πλιάγκας, καθώς ο πρώτος ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα, ενώ ο Έλληνας επιθετικός με τη σειρά του αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρομέου, ο οποίος ενδέχεται να είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο ματς, ενώ «στροφές» ανεβάζει και ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Τέλος, Νίκος Νταμπίζας θα είναι κανονικά στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου την Κυριακή, καθώς εξέτισε την ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Keywords
Τυχαία Θέματα