Παχατουρίδης: «Συγκέντρωση και σοβαρότητα για την πρόκριση»

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη φάση της elite round και τον 3ο όμιλο η Eθνική ομάδα Παίδων με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Παχατουρίδη να δηλώνει πως απαιτείται συγκέντρωση και σοβαρότητα για να έρθει η πρόκριση.
Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης τόνισε: «Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι προηγηθήκαμε νωρίς. Στη συνέχεια εφησυχάσαμε και δεν είχαμε τις σωστές επιλογές στην τελική μας προσπάθεια, όμως στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο τους αντιπάλους μας, καταφέρνοντας να πετύχουμε δεύτερο
γκολ στις καθυστερήσεις, που ίσως αποδειχθεί πολύτιμο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Εντοπίσαμε κάποιες αδυναμίες και θα δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες πάνω σ΄αυτές. Χρειάζεται συγκέντρωση και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά για να πάρουμε την πρόκριση στην τελική φάση».

Δηλώσεις έκαναν και οι δύο σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Πιο συγκεκριμένα ανέφεραν:

Βαγγέλης Αναστασόπουλος: «Είμαι χαρούμενος που βοήθησα με το γρήγορο γκολ την ομάδα να φτάσει στη σημαντική αυτή νίκη. Με την Ιρλανδία θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Όλες οι ομάδες του ομίλου είναι στα μέτρα μας και είναι στο χέρι μας να πάρουμε την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Κώστας Δεμιρτζόγλου: «Ήταν το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα της Εθνικής και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κλείδωσα με αυτό τη νίκη. Συνεχίζουμε με ακόμα καλύτερη ψυχολογία για τη δεύτερη επιτυχία μας κόντρα στην Ιρλανδία».
Keywords
Τυχαία Θέματα